اﺛﺮ ﺷﻮری ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ، ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ و ﻋﻤﻠﮑﺮد داﻧﻪ ﻋﺪس

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1اﺳﺘﺎد ﮔﺮوه اﮐﻮﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژی، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی، داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮﯾﺰ
2کارﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ زراﻋﺖ، ﮔﺮوه اﮐﻮﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژی، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی، داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮﯾﺰ
چکیده
-
کلیدواژه ها