English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
اصل مقاله
256.36 K
ﺗﺄﺛﯿﺮ زﻣﺎن و ﻣﯿﺰان ﻣﺼﺮف ﮐﻮد روی ﺑﺮ ﮐﻤﯿﺖ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺑﺎﻗﻼ
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
زری ﻣﻘﺪمﻋﻠﯽ ﻧﺦ
اﺳﺘﺎدﯾﺎر داﻧﺸﮕﺎه ﮔﻨﺒﺪ ﮐﺎووس
چکیده
-
کلیدواژه ها
ﺑﺎﻗﻼ
؛
کود روی
؛
ﻋﻤﻠﮑﺮد داﻧﻪ
؛
کیفیت