ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮات ﻣﺘﻘﺎﺑﻞ ﮐﻮد ﮔﻮﮔﺮد ، ورﻣﯽ ﮐﻤﭙﻮﺳﺖ و ﺑﺎﮐﺘﺮی ﺗﯿﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﺑﺮ روی درﺻﺪ روﻏﻦ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺳﻮﯾﺎ

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (254.51 K)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1دﮐﺘﺮای ﺣﺎﺻﻠﺨﯿﺰی و ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﯿﺎﻫﯽ، اﺳﺘﺎدﯾﺎر داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ ﺷﺎﻫﺮود،
2داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ ﺷﺎﻫﺮود،
3دﮐﺘﺮای اﺻﻼح ﻧﺒﺎﺗﺎت-ژﻧﺘﯿﮏ ﻣﻮﻟﮑﻮﻟﯽ ،اﺳﺘﺎد ﯾﺎر داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ ﺷﺎﻫﺮود
چکیده
-
کلیدواژه ها
 
Title
Study on interaction effects of sulphur, vermicompost and thio-bacillus bacteria on oil and protein content of soybea
Authors