ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﺪﯾﻢ آزاﯾﺪ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی و ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺑﻪ ﺷﻮری در زﻋﻔﺮان ( .Crocus sativus L )

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (246.2 K)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ارﺷﺪ اﺻﻼح ﻧﺒﺎﺗﺎت داﻧﺸﮕﺎه ﺷﯿﺮاز ،
2اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﺑﺨﺶ اﺻﻼح ﻧﺒﺎﺗﺎت داﻧﺸﮕﺎه ﺷﯿﺮاز،
3داﻧﺸﺠﻮی ارﺷﺪ ﺑﯿﻮﺗﮑﻨﻮﻟﻮژی داﻧﺸﮕﺎه اروﻣﯿﻪ،
4اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﺑﺨﺶ اﺻﻼح ﻧﺒﺎﺗﺎت داﻧﺸﮕﺎه ﺷﯿﺮاز
5داﻧﺸﯿﺎر ﺑﺨﺶ اﺻﻼح ﻧﺒﺎﺗﺎت داﻧﺸﮕﺎه ﺷﯿﺮاز
چکیده
-
کلیدواژه ها
 
Title
Effects of sodium azide on morphological characteristics and salinity tolerance of saffron (Crocus .sativus L .)
Authors