تعیین ﺣﺪ ﺑﻬﯿﻨﻪ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻏﺬاﯾﯽ ﺟﻬﺖ اﻓﺰاﯾﺶ ﮐﻤﯿﺖ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ذرت ﺑﻪ روش DOP
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ اﺳﺘﺎن ﻗﺰوﯾﻦ
چکیده
-
کلیدواژه ها