ﺑﺮرﺳﯽ ﮐﺎرﺑﺮد ﺗﻮام ﻗﺎرچ ﻣﯿﮑﻮرﯾﺰا و ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻣﺰورﯾﺰوﺑﯿﻮم ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژﯾﮏ و ﻋﻨﺎﺻﺮﻣﻌﺪﻧﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ داﻧه نخود

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (342.51 K)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1کارﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ ﺷﺎﻫﺮود
2اﺳﺘﺎد ﯾﺎر داﻧﺸﮑﺪه ی ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ ﺷﺎﻫﺮود
3داﻧﺸﯿﺎر داﻧﺸﮑﺪه ی ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ ﺷﺎﻫﺮود
چکیده
-
کلیدواژه ها
 
Title
Evaluation of combine application of mycorrhiza and mesorhizobium bacterium on some mineral )elements uptake and seed protein content of chickpea (Cicer arietinum
Authors