ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮ ﮐﻮدﻫﺎی ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮏ و ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺑﺮ روی اﺟﺰای ﻋﻤﻠﮑﺮد زﻋﻔﺮان (.Crocus sativus L)

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (342.96 K)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ رﺷﺘﻪ آﮔﺮواﮐﻮﻟﻮژی داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ، واﺣﺪ ﻣﺸﻬﺪ،
2داﻧﺸﯿﺎرﮔﺮوه زراﻋﺖ و اﺻﻼح ﻧﺒﺎﺗﺎت داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ، واﺣﺪ ﻣﺸﻬﺪ،
3ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ ﭘﮋوﻫﺸﮑﺪه ﻋﻠﻮم وﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی،
4داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ رﺷﺘﻪ زراﻋﺖ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ، واﺣﺪ ﻣﺸﻬﺪ
چکیده
کلیدواژه ها
 
Title
Comparison of biological and chemical fertilizers effects on yield components of saffron (Crocus sativus L.)
Authors