اﺛﺮ ﺗﯿﻤﺎر ﭘﺎرﺑﻮﯾﻠﯿﻨﮓ ﭘﯿﺶ ﭘﺰ ﮐﺮدن ﺷﻠﺘﻮک ﺑﺮ ﺧﻮاص ﻓﯿﺰﯾﮑﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ داﻧﻪ ﺳﻪ رﻗﻢ ﺑﺮﻧﺞ

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (295.88 K)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ زراﻋﺖ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﮔﯿﻼن
2ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﮔﯿﻼن
چکیده
-
کلیدواژه ها
 
Title
Effect of paddy parboiling on physicochemical characteristic of three rice cultivar
Authors