ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺷﻮری، ﺳﺎﻟﯿﺴﯿﻠﯿﮏ اﺳﯿﺪو ﺑﺎﮐﺘری ﺳﻮدوﻣﻮﻧﺎس ﭘﻮﺗﯿﺪا بر خصوﺻﯿﺎت ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﻟﻮﺑﯿﺎ

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (270.02 K)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ اﮔﺮواﮐﻮﻟﻮژی داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺑﯿﺮﺟﻨﺪ
2استادﯾﺎر ﮔﺮوه زراﻋﺖ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺑﯿﺮﺟﻨﺪ
3ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﻣﺮﺗﻌﺪاری داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺑﯿﺮﺟﻨﺪ
چکیده
-
کلیدواژه ها
 
Title
Effect of salinity, salsilic acid and Pseudomonas potida on qualitative and quantitative characteristics of bean
Authors