اثرﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻫﯿﻮﻣﯿﮏ اﺳﯿﺪ و وزن ﺑﻨﻪ ﻣﺎدری ﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﻤﯽ ﺑﻨﻪ ﻫﺎی ﺧﻮاﻫﺮی زﻋﻔﺮان با ﺗﺄﮐﯿﺪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﯿﺎت زراﻋﯽ اﮐﻮﻟﻮژﯾﮏ

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (288.84 K)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
اﮐﻮﻟﻮژی ﮔﯿﺎﻫﺎن زراﻋﯽ، اﮔﺮواﮐﻮﻟﻮژی و ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژی ﮔﯿﺎﻫﺎن زراﻋﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ
چکیده
-
کلیدواژه ها
 
Title
Effect of humic acid application and mother corm weight on some quantitative characteristics of saffron (Crocus Sativus L.) with emphasized on ecological operations
Authors