اثرﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻫﯿﻮﻣﯿﮏ اﺳﯿﺪ و وزن ﺑﻨﻪ ﻣﺎدری ﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﻤﯽ ﺑﻨﻪ ﻫﺎی ﺧﻮاﻫﺮی زﻋﻔﺮان با ﺗﺄﮐﯿﺪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﯿﺎت زراﻋﯽ اﮐﻮﻟﻮژﯾﮏ
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
اﮐﻮﻟﻮژی ﮔﯿﺎﻫﺎن زراﻋﯽ، اﮔﺮواﮐﻮﻟﻮژی و ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژی ﮔﯿﺎﻫﺎن زراﻋﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ
چکیده
-
کلیدواژه ها
Title
Effect of humic acid application and mother corm weight on some quantitative characteristics of saffron (Crocus Sativus L.) with emphasized on ecological operations
Authors