ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺑﺎﮐﺘﺮیﻫﺎی ﻣﺤﺮک رﺷﺪ و ﺷﻮری ﺑﺮ ﺳﻄﺢ ﺑﺮگ و درﺻﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮگ ﮔﯿﺎه ﻧﻌﻨﺎع ﺳﺒﺰ ( .Mentha spicata L )

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (235.8 K)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﻋﻠﻮم و ﺗﮑﻨﻮﻟﻮژی ﺑﺬر داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺑﯿﺮﺟﻨﺪ
2داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ آﺑﺨﯿﺰداری داﻧﺸﮑﺪه ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ داﻧﺸﮕﺎه زاﺑﻞ
3داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ﺧﺎﮐﺸﻨﺎﺳﯽ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺑﯿﺮﺟﻨﺪ
4اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه زراﻋﺖ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺑﯿﺮﺟﻨﺪ
چکیده
کلیدواژه ها
 
Title
nfluence of growth stimulants bactria and salinity on leaf area and leaf protein content of green mint (Mentha spicata L.)
Authors