ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﻨﻮع ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻧﺎن در ژﻧﻮﺗﯿﭗﻫﺎی ﺑﻮﻣﯽ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (307.17 K)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ، ﮔﺮوه اﺻﻼح ﻧﺒﺎﺗﺎت داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺷﯿﺮاز
2اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه اﺻﻼح ﻧﺒﺎﺗﺎت داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺷﯿﺮاز
3اﺳﺘﺎد ﮔﺮوه اﺻﻼح ﻧﺒﺎﺗﺎت داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺷﯿﺮاز
چکیده
کلیدواژه ها
 
Title
Evaluation of genetic diversity for grain yield and baking quality of bread wheat landraces
Authors