ﺗﻐﯿﯿﺮات ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ آرد ﮔﻨﺪم رﻗﻢ اﻟﻮﻧﺪ ﺗﺤﺖ اﺛﺮ ﮐﻮدﻫﺎی آﻟﯽ، ﻧﯿﺘﺮوژن و روش اﻧﺪازهﮔﯿﺮی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (226.73 K)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم و ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ
2داﻧﺸﯿﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم و ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ
3اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم ﺧﺎک داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮﯾﺰ
چکیده
کلیدواژه ها
 
Title
,Changes in protein content of wheat (Triticum aestivum cv. Alvand) flour in organic fertilizers nitrogen and measurement method treatments
Authors