ﺗﻐﯿﯿﺮات ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ آرد ﮔﻨﺪم رﻗﻢ اﻟﻮﻧﺪ ﺗﺤﺖ اﺛﺮ ﮐﻮدﻫﺎی آﻟﯽ، ﻧﯿﺘﺮوژن و روش اﻧﺪازهﮔﯿﺮی
			پذیرفته شده برای پوستر 	
		
					عنوان دوره: دوازدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
				نویسندگان
		
					1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ  ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم و ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ
					2داﻧﺸﯿﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم و ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ
					3اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم ﺧﺎک داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮﯾﺰ
				چکیده
		
		کلیدواژه ها
		
					Title
			,Changes in protein content of wheat (Triticum aestivum cv. Alvand) flour in organic fertilizers  nitrogen and measurement method treatments
			Authors
			
					