اﺛﺮ ﻣﺤﻠﻮلﭘﺎﺷﻲ ﻧﺎﻧﻮﻛﻼت آﻫﻦ، ﻓﺮآوردهﻫﺎی اﺳﻴﺪآﻣﻴﻨﻪای و آب ﻣﻐﻨﺎﻃﻴﺴﻲ ﺑﺮ آﻧﺰﻳﻢﻫﺎی ﺑﺎﻓﺖ ﮔﻴﺎﻫﻲ و ﻋﻤﻠﻜﺮد روﻏﻦ داﻧﻪ ﺳﻮﻳﺎ Glycine max L. در زﻣﺎنﻫﺎی ﻣﺘﻔﺎوت ﺑﺮداﺷﺖ

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (693.62 K)
عنوان دوره: چهاردهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1دﻛﺘﺮی زراﻋﺖ- ﻓﻴﺰﻳﻮﻟﻮژی ﮔﻴﺎﻫﺎن زراﻋﻲ
2اﺳﺘﺎد ﮔﺮوه زراﻋﺖ و اﺻﻼح ﻧﺒﺎﺗﺎت داﻧﺸﻜﺪه ﻛﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه اروﻣﻴﻪ
3اﺳﺘﺎد ﮔﺮوه زراﻋﺖ و اﺻﻼح ﻧﺒﺎﺗﺎت داﻧﺸﻜﺪه ﻛﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﮔﻴﻼن
4داﻧﺸﺠﻮی دﻛﺘﺮی زراﻋﺖ داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﻛﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ طبیعی ساری
5دانشجوی دکتری بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه گیلان
چکیده
-
کلیدواژه ها