ﺗﺎﺛﻴﺮ ﻣﺪت و دﻣﺎی ورﻧﺎﻟﻴﺰاﺳﻴﻮن ﺑﺮ اﻟﮕﻮی ﭘﺮوﺗﺌﻴﻦﻫﺎی ﮔﻠﻴﺎدﻳﻦ داﻧﻪ ده رﻗﻢ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (604.33 K)
عنوان دوره: چهاردهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﻴﺎر ﮔﺮوه زراﻋﺖ و اﺻﻼح ﻧﺒﺎﺗﺎت داﻧﺸﮕﺎه ﻣﺤﻘﻖ اردﺑﻴﻠﻲ.
2دﻛﺘﺮی ﻋﻠﻮم و ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژی ﺑﺬر داﻧﺸﮕﺎه ﻣﺤﻘﻖ اردﺑﻴﻠﻲ
چکیده
-
کلیدواژه ها