ﺑﺮرﺳﻲ ﺧﻮاص آﻧﺘﻲاﻛﺴﻴﺪاﻧﻲ و ﺿﺪ رادﻳﻜﺎﻟﻲ ﻋﺼﺎره ﻣﺘﺎﻧﻮﻟﻲ ﮔﻴﺎه اﻟﺰو ﺳﻴﺮک زﻧﮕﻮﻟﻪای و ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﺑﺎ آﻧﺘﻲاﻛﺴﻴﺪان ﺳﻨﺘﺰیBHT

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: چهاردهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1ﻛﺎرﺷﻨﺎﺳﻲ ارﺷﺪ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم و ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻏﺬاﻳﻲ، واﺣﺪآزاذﺷﻬﺮ، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﻲ، آزادﺷﻬﺮ، ﮔﻠﺴﺘﺎن،
2ﮔﺮوه ﻛﺸﺎورزی و ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻏﺬاﻳﻲ، واﺣﺪآزاذﺷﻬﺮ، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﻲ، آزادﺷﻬﺮ، ﮔﻠﺴﺘﺎن، اﻳﺮان
3ﮔﺮوه ﺷﻴﻤﻲ، واﺣﺪآزاذﺷﻬﺮ، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﻲ، آزادﺷﻬﺮ، ﮔﻠﺴﺘﺎن، اﻳﺮان
چکیده
-
کلیدواژه ها