بررﺳﻲ ﺧﻮاص آﻧﺘﻲاﻛﺴﻴﺪاﻧﻲ و ﺿﺪ رادﻳﻜﺎﻟﻲ ﻋﺼﺎره ﻣﺘﺎﻧﻮﻟﻲ ﮔﻴﺎه ﺗﺮهﺗﻴﺰک Lepidium sativumوﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﺑﺎ آﻧﺘﻲاﻛﺴﻴﺪان ﺳﻨﺘﺰی BHT

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (731.71 K)
عنوان دوره: چهاردهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1ﻛﺎرﺷﻨﺎﺳﻲ ارﺷﺪ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم و ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻏﺬاﻳﻲ، واﺣﺪآزاذﺷﻬﺮ، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﻲ، آزادﺷﻬﺮ، ﮔﻠﺴﺘﺎن، اﻳﺮان
2ﮔﺮوه ﻛﺸﺎورزی و ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻏﺬاﻳﻲ، واﺣﺪآزاذﺷﻬﺮ، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﻲ، آزادﺷﻬﺮ، ﮔﻠﺴﺘﺎن، اﻳﺮان
3ﮔﺮوه ﺷﻴﻤﻲ، واﺣﺪآزاذﺷﻬﺮ، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﻲ، آزادﺷﻬﺮ، ﮔﻠﺴﺘﺎن، اﻳﺮان
چکیده
-
کلیدواژه ها