ﺗﺎﺛﻴﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻛﻮد داﻣﻲ و ﻓﺴﻔﺮ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﻜﺮد ﻛﻤﻲ و ﻛﻴﻔﻲ زﻋﻔﺮان )Crocus sativus L.( در ﺑﻮﻳﺮاﺣﻤﺪ
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: چهاردهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1ﻛﺎرﺷﻨﺎﺳﻲ ارﺷﺪ ﮔﺮوه زراﻋﺖ و اﺻﻼح ﻧﺒﺎﺗﺎت داﻧﺸﻜﺪه ﻛﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﻲ واﺣﺪ ﻳﺎﺳﻮج
2ﻫﻴﺄت ﻋﻠﻤﻲ ﮔﺮوه زراﻋﺖ و اﺻﻼح ﻧﺒﺎﺗﺎت داﻧﺸﻜﺪه ﻛﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﻲ واﺣﺪ ﻳﺎﺳﻮج
چکیده
-
کلیدواژه ها