ﺷﻨﺎﺳﺎﻳﻲ QTLﻫﺎی اﺻﻠﻲ و اﭘﻴﺴﺘﺎﺗﻴﻚ ﺻﻔﺎت ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﻛﻴﻔﻴﺖ ﭘﺨﺖ و ﺧﻮراک داﻧﻪ ﺑﺮﻧﺞ

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: چهاردهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
ﮔﺮوه اﺻﻼح ﻧﺒﺎﺗﺎت و ﺑﻴﻮﺗﻜﻨﻮﻟﻮژی داﻧﺸﮕﺎه زاﺑﻞ
چکیده
-
کلیدواژه ها