ﺷﻨﺎﺳﺎﻳﻲ QTLﻫﺎی اﺻﻠﻲ و اﭘﻴﺴﺘﺎﺗﻴﻚ ﺻﻔﺎت ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﻛﻴﻔﻴﺖ ﭘﺨﺖ و ﺧﻮراک داﻧﻪ ﺑﺮﻧﺞ

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (643.36 K)
عنوان دوره: چهاردهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
ﮔﺮوه اﺻﻼح ﻧﺒﺎﺗﺎت و ﺑﻴﻮﺗﻜﻨﻮﻟﻮژی داﻧﺸﮕﺎه زاﺑﻞ
چکیده
-
کلیدواژه ها