اﺛﺮ دﻣﺎی ﭘﺎﻳﻴﻦ ﺑﺮ ﺳﺎز و ﻛﺎر آﻧﺘﻲ اﻛﺴﻴﺪاﻧﻬﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ در ارﻗﺎم ﺣﺴﺎس و ﻣﺘﺤﻤﻞ ﺳﻮرﮔﻮم

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (880.96 K)
عنوان دوره: چهاردهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1ﻛﺎرﺷﻨﺎﺳﻲ ارﺷﺪ زراﻋﺖ داﻧﺸﮕﺎه ﺷﻬﻴﺪ ﺑﺎﻫﻨر
2داﻧﺸﻴﺎر داﻧﺸﻜﺪه ﻛﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺷﻬﻴﺪ ﺑﺎﻫﻨﺮ
چکیده
-
کلیدواژه ها