بررسی تغییرات اسیدهای چرب در ژنوتیپهای مختلف گلرنگ (Carthamus tinctorius L) مبنای صفات زراعی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (300.82 K)
عنوان دوره: پانزدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1بخش بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنرکرمان
2گروه فیزیولوژی مولکولی، انستیتو بیولوژی، دانشگاه فرایبورگ آلمان
3گروه فیزیولوژی گیاهی، پژوهشکده فناوری تولیدات گیاهی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
4گروه به نژادی و زیست فناوری، پژوهشکده فناوری تولیدات گیاهی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
چکیده
کلیدواژه ها