ﺗﺎﺛﻴﺮ ﻣﻘﺪار و ﻧﻮع ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻏﺬاﻳﻲ ﺑﺮ ﺑﻬﺒﻮد ﺻﻔﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژﻳﻜﻲ وﻋﻤﻠﻜﺮد ﺑﺮﻧﺞ در ﺷﺮاﻳﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﻳﻲ

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (657.4 K)
عنوان دوره: چهاردهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
داﻧﺸﺠﻮی دﻛﺘﺮی داﻧﺸﮕﺎه ﭘﻮﺗﺮا ﻣﺎﻟﺰی
چکیده
-
کلیدواژه ها