ﺗﺎﺛﻴﺮ ﻣﻘﺪار و ﻧﻮع ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻏﺬاﻳﻲ ﺑﺮ ﺑﻬﺒﻮد ﺻﻔﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژﻳﻜﻲ وﻋﻤﻠﻜﺮد ﺑﺮﻧﺞ در ﺷﺮاﻳﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﻳﻲ
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (657.4 K)
عنوان دوره: چهاردهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
داﻧﺸﺠﻮی دﻛﺘﺮی داﻧﺸﮕﺎه ﭘﻮﺗﺮا ﻣﺎﻟﺰی
چکیده
-
کلیدواژه ها