ارزیابی فیتوشیمیایی نعناع فلفلی(Mentha piperita L) تحت غلظتهای مختلف محلول غذایی هوگلند
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پانزدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
علی مهرآفرین1 ، حسنعلی نقدی بادی1 ، اردشیر قادری1 ، علیرضا اطمینان2 ، علی ازره1 ، مرتضی توکلی1 ، محمد اینانلوفر3
1مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، کرج، ایران
2گروه اصلاح و نباتات، دانشکده کشاورزی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی،کرمانشاه، ایران
3دانشجوی دکتری فیزیولوژی گیاهان زراعی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی شاهرود، شاهرود، ایران
چکیده
کلیدواژه ها