ارزیابی فیتوشیمیایی نعناع فلفلی(Mentha piperita L) تحت غلظتهای مختلف محلول غذایی هوگلند
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (280.02 K)
عنوان دوره: پانزدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1علی مهرآفرین؛ 1حسنعلی نقدی بادی؛ 1اردشیر قادری؛ 2علیرضا اطمینان؛ 1علی ازره؛ 1مرتضی توکلی؛ 3محمد اینانلوفر
1مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، کرج، ایران
2گروه اصلاح و نباتات، دانشکده کشاورزی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی،کرمانشاه، ایران
3دانشجوی دکتری فیزیولوژی گیاهان زراعی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی شاهرود، شاهرود، ایران
چکیده
کلیدواژه ها