اثر کود دامی و تراکم بر عملکرد زیست توده و اسانس نعناع فلفلی در چینهای مختلف با استفاده از طرح مرکب مرکزی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (787.22 K)
عنوان دوره: شانزدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد کشاورزی اکولوژیک، دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
2دانشجوی کارشناسی ارشد کشاورزی اکولوژیک، دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
3دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
4استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
کلیدواژه ها