مقایسه گندم ایمر(Triticum dicoccum) و دوروم (Triticum durum) از نظر خصوصیات کیفیتی و محتوای آهن و روی دانه

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (727.42 K)
عنوان دوره: شانزدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری ژنتیک و به نژادی گیاهی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
2استاد ژنتیک و به نژادی گیاهی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
3دانشیار حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاه ، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
کلیدواژه ها