مقایسه گندم ایمر(Triticum dicoccum) و دوروم (Triticum durum) از نظر خصوصیات کیفیتی و محتوای آهن و روی دانه
			پذیرفته شده برای پوستر 	
		
					عنوان دوره: شانزدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
				نویسندگان
		
					1دانشجوی دکتری ژنتیک و به نژادی گیاهی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
					2استاد ژنتیک و به نژادی گیاهی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
					3دانشیار حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاه ، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
				چکیده
		
		کلیدواژه ها
		
				