اثر آبیاری، تاریخ کاشت، رقم و نیتروژن بر آمینواسیدها، پروفیل اسیدهای چرب و محتوای نشاسته (Zea mays L) دانه ذرت

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.13 MB)
عنوان دوره: شانزدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1گروه زراعت و اصلاح نباتات، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران، تهران، ایران
2گروه کشاورزی بوم شناختی، پژوهشکده علوم محیطی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران
3اومئو، سوئد ،(SLU) گروه تحقیقات کشاورزی شمال سوئد، دانشگاه علوم کشاورزی سوئد
4بخش تغذیه و فیزیولوژی، موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، کرج، ایران
چکیده
کلیدواژه ها