مقایسه تأثیر تاری خهای مختلف کاشت بر مقدار روغن و پروتئین دانه و برخی شاخ صهای رشدی در چهار رقم کلزا (Brassica napus L.) در منطقه جیرفت

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (927.83 K)
عنوان دوره: شانزدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1دانش آموخته کارشناس یارشد، دانشگاه جیرفت، دانشکده کشاورزی
2استادیار و عضو هیأت علمی، دانشگاه جیرفت، دانشکده کشاورزی
3استادیار وعضو هیأت علمی، دانشگاه جیرفت، دانشکده کشاورزی
چکیده
کلیدواژه ها