بررسی تاثیر تیمارهای ازن و مایکروویو بر کاهش آلودگی استافیلوکوکوس اورئوس در سه دمنوش بابونه، آویشن و چای ترش

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.06 MB)
عنوان دوره: شانزدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1گروه باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران
2گروه صنایع غذایی و تکنولوژی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران
3گروه میکروب شناسی و ویروس شناسی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ایران
4گروه آموزشی زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران
چکیده
کلیدواژه ها