تاثیر ارتفاع آب کرت بر دمای آب و برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی و زراعی ارقام برنج (.Oryza sativa L) در منطقه اهواز
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
امین لطفی جلال آبادی1 ، عطاءاله سیادت2 ، قدرت اله فتحی2 ، علیرضا ابدالی مشهدی2 ، عبدالعلی گیلانی3 ، عبدالرزاق دانش شهرکی1
1دانشجوی دوره دکتری دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
2اعضای هیئت علمی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
3مربی و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی اهواز
چکیده
کلیدواژه ها
Title
Effect of Depth of Water on the Temperature of Water and Some Physiological and Agronomic Characteristics in Rice (Oryza sativa L.) Cultivars in Ahvaz Region
Authors