تاثیر ارتفاع آب کرت بر دمای آب و برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی و زراعی ارقام برنج (.Oryza sativa L) در منطقه اهواز

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (31.06 K)
عنوان دوره: دهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1دانشجوی دوره دکتری دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
2اعضای هیئت علمی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
3مربی و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی اهواز
چکیده
کلیدواژه ها
 
Title
Effect of Depth of Water on the Temperature of Water and Some Physiological and Agronomic Characteristics in Rice (Oryza sativa L.) Cultivars in Ahvaz Region
Authors