بررسی تاثیر استفاده از منابع و مقادیر مختلف مصرف فسفر در عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک در زراعت ذرت Zea mays L

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (2.59 MB)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه زراعت و اصلاح نباتات, پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
2عضو هیات علمی استاد استادیار پردیس ابوریحان دانشگاه تهران
3عضو هیات علمی استادیار پردیس ابوریحان دانشگاه تهران
4عضو هیات علمی, استادیار دانشگاه آزاد اراک
چکیده
کلیدواژه ها