تاثیر مراحل مختلف برداشت و باقیمانده کودهای شیمیایی و آلی بر کمیت و کیفیت علوفه گیاه کنگر فرنگی Cynara scolymus

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (2.01 MB)
عنوان دوره: یازدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1استادیار گروه زراعت , دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز
2دانشیار گروه زراعت , دانشکده کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
3استادیار پژوهشی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع
4استاد گروه زراعت, دانشکده کشاورزی , پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها