بررسی تحمل به شوری ارقام گندم نان با توجه به تغییرات پرولین ، پروتئین ، فعالیت آنزیم پراکسیداز و شاخص های کمی مقاومت به تنش

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (30.73 K)
عنوان دوره: دهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی
2دانشیار اصلاح نباتات گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
چکیده
کلیدواژه ها
 
Title
Salinity Tolerance in Bread Wheat Cultivars as Measured by Proline and Protein Content , Peroxidaz Enzyme Activity and Quantitative Stress Tolerance Indices
Authors