اثر سطوح مختلف گوگرد و بٌر بر روغن و پروتئین کلزا در شرایط آب و هوایی شمال شرق اهواز

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (30.7 K)
عنوان دوره: دهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
2دانشیار دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
3استادیار دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
4استاد دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
چکیده
کلیدواژه ها
 
Title
Effect of Different Levels of Sulphur and Boron on Oil and Protein Content of Canola in North-East of Ahvaz
Authors