تجزیه ژنتیکی تحمل به شوری در تلاقی های ارقام گندم نان با استفاده از تجزیه میانگین و واریانس نسل ها

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (32.63 K)
عنوان دوره: نهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1استادیار اصلاح نباتات، دانشگاه یاسوج، دانشکده کشاورزی ، گروه زراعت و اصلاح نباتات
2استاد اصلاح نباتات، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده کشاورزی، گروه زراعت و اصلاح نباتات
3دانشیار اصلاح نباتات، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده کشاورزی، گروه زراعت و اصلاح نباتات
چکیده
کلیدواژه ها