اثر بهینه سازی مصرف نیتروژن و پتاسیم در محلول غذایی جانسون بر میزان اسانس نعناع فلفلی در شرایط کشت هیدروپونیک

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (29.49 K)
عنوان دوره: دهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران
نویسندگان
1کارشناس ارشد کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
2کارشناس ارشد مهندسی کشاورزی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تربت جام
3کارشناس ارشد مهندسی کشاورزی مدرس دانشگاه پیام نور چناران
چکیده
کلیدواژه ها
 
Title
Effect of optimizing nitrogen and potassium application in johnson nutrient solution on essential oil content in peppermint in hydroponic culture
Authors