نویسنده =
تعداد مقالات: 9

1 بررسی اثرات کاربرد کودهای شیمیایی بر عملکرد و کیفیت محصول گندم آبی در اراضی استان قزوین
جعفر شهابی فر؛ محمد لطف الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (157.58 K)

2 تعیین نقطه بحرانی اهن و روی برای محصول گندم در منطقه قزوین
جعفر شهابی فر؛ مهرداد مستشاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.87 K)

3 استفاده از حد بحرانی نیترات در پای بوته های محصول ذرت به منظور کاهش مصرف کودهای نیتروژن
جعفر شهابی فر؛ مهرداد مستشاری؛ محمدعلی خلج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (233.3 K)

4 تعیین نقطه بحرانی فسفر و پتاسیم برای گندم
جعفر شهابی فر؛ مهرزاد مستشاری؛ محمدعلی خلج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.05 K)

5 بررسی اثرات سطوح پتاسیم و منیزیم بر برخی خواص کمی و کیفی گندم
جعفر شهابی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.51 K)

6 بررسی کارایی نیتروژن در گندم آبی
جعفر شهابی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.42 K)

7 تاثیر سطوح بور بر عملکرد و برخی از اجزای عملکرد در دو رقم کلزا در استان قزوین
جعفر شهابی فر؛ رضا خوش نظر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.42 K)

8 تاثیر مقادیر گوگرد بر عملکرد و اجزای آن و غلظت عناصر در اندام گیاهی ذرت دانه ای
جعفر شهابی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.21 K)

9 تاثیر سطوح گوگرد و روی بر عملکرد سیب زمینی در منطقه قزوین
جعفر شهابی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.21 K)