نویسنده =
تعداد مقالات: 26

-374 بررسی ترکیب پذیری و نوع اثرها در برخی صفات کمی در برنج
رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.6 K)

-373 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ و ﻣﺤﻠﻮل ﭘﺎﺷﯽ ﺑﺎ ﻋﻨﺼﺮ روی ﺑﺮ ﺻﻔﺎت زراﻋﯽ و ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژﯾﮏ ذرت داﻧﻪ ای
محمدرضا طباطبایی، میثم اویسی، رحیم هنرنژاد، حامد هادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (203.99 K)

-372 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ و ﻣﺤﻠﻮل ﭘﺎﺷﯽ ﺑﺎ ﻋﻨﺼﺮ روی ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ذرت داﻧﻪ ای
محمدرضا طباطبایی، میثم اویسی، رحیم هنرنژاد، حامد هادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (213.89 K)

-371 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ و ﻣﺤﻠﻮل ﭘﺎﺷﯽ ﻋﻨﺼﺮ روی ﺑﺮ ﻫﻮرﻣﻮن و آﻧﺰﯾﻢ ﮔﯿﺎه ذرت داﻧﻪ ای
محمدرضا طباطبایی، میثم اویسی، رحیم هنرنژاد، حامد هادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.63 K)

-370  بررسی اثر سطوح مختلف محلول‌پاشی کود سولفات آهن بر ارقام سویا در منطقه ورامین
علی صلحی، میثم قاسمی، نبی اله نعمتی، رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199.74 K)

-369 ترکیب پذیری و وراثت پذیری صفات در جمعیت های متنوع F2 توتون
رحیم هنرنژاد، مرداویج شعاعی دیلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.58 K)

-368 بررسی پایداری عملکرد و سازگاری لینه های پیشرفته برنج
رحیم هنرنژاد، شاپور عبدالهی، محمدصالح محمدصالحی، حمید درستی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (246.62 K)

-367 بررسی ترکیب پذیری صفات و اثر ژنها در جمعیتهای در حال تفکیک F2 برنج
رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.3 K)

-366 تعیین پایداری و سازگاری ارقام برنج در شرایط محیطی مختلف
رحیم هنرنژاد، حمید درستی، محمدصالح محمدصالحی، علیرضا ترنگ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.97 K)

-365 تولید گیاهان هاپلوئید و دابل هاپلوئید با استفاده از روش کشت در برنج های ایرانی
رضا شیرزادیان، پریچهر احمدیان، رحیم هنرنژاد، اسلام مجیدی هروان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (200.88 K)

-364 تاثیر زمان برداشت برعملکرد کمی و قابلیت انبارداری بذور ارقام مختلف کلزا Brassica napus L
رامین سپیدایی زاده، رحیم هنرنژاد، سیروس قمی، مسعود اصفهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (242.07 K)

-363 تعیین نوع عمل ژن و قابلیتهای توارث صفات کمی و کیفی در برنج با استفاده از تجزیه و تحلیل گرافیکی دی آلل
احمدعلی شوشی، رحیم هنرنژاد، قربانعلی نعمت زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (225.05 K)

-362 تعیین شاخض های انتخاب در ارقام برنج
ابوذر ابوذری گزافرودی، رحیم هنرنژاد، محمدحسین فتوکیان، علی اعلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.95 K)

-361 برآورد شاخص انتخاب با استفاده از روابط همبستگی برخی از صفات زراعی برنج با عملکرد دانه
مریم حسینی، محسن قدسی، رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.11 K)

-360 مطالعه همبستگی و تعیین رابطه عملکرد و اجزای عملکرد از طریق تجزیه علیت و استفاده از شاخص انتخاب در گزینش ارقام برتر برنج هیبرید
محسن قدسی، رحیم هنرنژاد، مهرزاد اله قلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.11 K)

-359 تجزیه و تحلیل چند متغیره جهت بررسی تنوع ژنتیکی خصوصیات مورفولوژیک ژنوتیپ های برنج
سید مجتبی مظهری، رحیم هنرنژاد، مهرزاد اله قلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.81 K)

-358 تجزیه به عامل ها و علیت در ژنوتیپ های مختلف برنج
سید مجتبی مظهری، رحیم هنرنژاد، مهرزاد اله قلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.55 K)

-357 بررسی اثرات تاریخ کاشت بر عملکرد ده رقم ذرت شیرین
عبدالمجید میرهاشمی، رحیم هنرنژاد، احمد بانکه ساز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.93 K)

-356 بررسی اثر ژن ها، ترکیب پذیری و همبستگی صفات در جمعیت های F2 توتون های تیپ بارلی
رحیم هنرنژاد، مرداویج شعاعی دیلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (24.17 K)

-355 مقایسه ارقام برنج ایرانی و خارجی بر اساس الکتروفورز پروتئین های ذخیره ای دانه و صفات کمی
ابوذر ابوذری گزافرودی، مصطفی ولیزاده، محمدحسین فتوکیان، رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.79 K)

-354 تنوع ژنتیکی و طبقه بندی ژرم پلاسم های برنج ایرانی و وارداتی با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره
زهرا نوری، رحیم هنرنژاد، علی مومنی، علی اکبر عبادی، مهرزاد اله قلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22.56 K)

-353 تخمین و بهبود خصوصیات کیفی روغن بادام زمینی با استفاده از مدل شبکه عصبی
پرویز صفری، فاطمه دانیالی، رحیم هنرنژاد، مسعود اصفهانی، بهزاد طالع، صادق موافق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (66.72 K)

-352 براورد اثر ژنها و ترکیب پذیری برخی از صفات کمی برنج به روش دی آلل
مریم حسینی، علیرضا ترنگ، رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.17 K)

-351 بررسی تنوع ژنتیکی ارقام برنج با استفاده از داده های صفات کمی
ابوذر ابوذری گزافرودی، رحیم هنرنژاد، محمدحسین فتوکیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.12 K)

-350 برآوردهای پارامترهای ژنتیکی در برنج با استفاده از روش‌های مختلف دای آلل گریفینگ
رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (20.25 K)