English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
26
-174
بررسی ترکیب پذیری و نوع اثرها در برخی صفات کمی در برنج
رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (340.6 K)
-173
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ و ﻣﺤﻠﻮل ﭘﺎﺷﯽ ﺑﺎ ﻋﻨﺼﺮ روی ﺑﺮ ﺻﻔﺎت زراﻋﯽ و ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژﯾﮏ ذرت داﻧﻪ ای
محمدرضا طباطبایی، میثم اویسی، رحیم هنرنژاد، حامد هادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (203.99 K)
-172
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ و ﻣﺤﻠﻮل ﭘﺎﺷﯽ ﺑﺎ ﻋﻨﺼﺮ روی ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ذرت داﻧﻪ ای
محمدرضا طباطبایی، میثم اویسی، رحیم هنرنژاد، حامد هادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (213.89 K)
-171
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ و ﻣﺤﻠﻮل ﭘﺎﺷﯽ ﻋﻨﺼﺮ روی ﺑﺮ ﻫﻮرﻣﻮن و آﻧﺰﯾﻢ ﮔﯿﺎه ذرت داﻧﻪ ای
محمدرضا طباطبایی، میثم اویسی، رحیم هنرنژاد، حامد هادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (183.63 K)
-170
بررسی اثر سطوح مختلف محلولپاشی کود سولفات آهن بر ارقام سویا در منطقه ورامین
علی صلحی، میثم قاسمی، نبی اله نعمتی، رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (199.74 K)
-169
ترکیب پذیری و وراثت پذیری صفات در جمعیت های متنوع F2 توتون
رحیم هنرنژاد، مرداویج شعاعی دیلمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (205.58 K)
-168
بررسی پایداری عملکرد و سازگاری لینه های پیشرفته برنج
رحیم هنرنژاد، شاپور عبدالهی، محمدصالح محمدصالحی، حمید درستی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (246.62 K)
-167
بررسی ترکیب پذیری صفات و اثر ژنها در جمعیتهای در حال تفکیک F2 برنج
رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (266.3 K)
-166
تعیین پایداری و سازگاری ارقام برنج در شرایط محیطی مختلف
رحیم هنرنژاد، حمید درستی، محمدصالح محمدصالحی، علیرضا ترنگ
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (292.97 K)
-165
تولید گیاهان هاپلوئید و دابل هاپلوئید با استفاده از روش کشت در برنج های ایرانی
رضا شیرزادیان، پریچهر احمدیان، رحیم هنرنژاد، اسلام مجیدی هروان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (200.88 K)
-164
تاثیر زمان برداشت برعملکرد کمی و قابلیت انبارداری بذور ارقام مختلف کلزا Brassica napus L
رامین سپیدایی زاده، رحیم هنرنژاد، سیروس قمی، مسعود اصفهانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (242.07 K)
-163
تعیین نوع عمل ژن و قابلیتهای توارث صفات کمی و کیفی در برنج با استفاده از تجزیه و تحلیل گرافیکی دی آلل
احمدعلی شوشی، رحیم هنرنژاد، قربانعلی نعمت زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (225.05 K)
-162
تعیین شاخض های انتخاب در ارقام برنج
ابوذر ابوذری گزافرودی، رحیم هنرنژاد، محمدحسین فتوکیان، علی اعلمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (34.95 K)
-161
برآورد شاخص انتخاب با استفاده از روابط همبستگی برخی از صفات زراعی برنج با عملکرد دانه
مریم حسینی، محسن قدسی، رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (31.11 K)
-160
مطالعه همبستگی و تعیین رابطه عملکرد و اجزای عملکرد از طریق تجزیه علیت و استفاده از شاخص انتخاب در گزینش ارقام برتر برنج هیبرید
محسن قدسی، رحیم هنرنژاد، مهرزاد اله قلی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (27.11 K)
-159
تجزیه و تحلیل چند متغیره جهت بررسی تنوع ژنتیکی خصوصیات مورفولوژیک ژنوتیپ های برنج
سید مجتبی مظهری، رحیم هنرنژاد، مهرزاد اله قلی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (26.81 K)
-158
تجزیه به عامل ها و علیت در ژنوتیپ های مختلف برنج
سید مجتبی مظهری، رحیم هنرنژاد، مهرزاد اله قلی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (28.55 K)
-157
بررسی اثرات تاریخ کاشت بر عملکرد ده رقم ذرت شیرین
عبدالمجید میرهاشمی، رحیم هنرنژاد، احمد بانکه ساز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (205.93 K)
-156
بررسی اثر ژن ها، ترکیب پذیری و همبستگی صفات در جمعیت های F2 توتون های تیپ بارلی
رحیم هنرنژاد، مرداویج شعاعی دیلمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (24.17 K)
-155
مقایسه ارقام برنج ایرانی و خارجی بر اساس الکتروفورز پروتئین های ذخیره ای دانه و صفات کمی
ابوذر ابوذری گزافرودی، مصطفی ولیزاده، محمدحسین فتوکیان، رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (27.79 K)
-154
تنوع ژنتیکی و طبقه بندی ژرم پلاسم های برنج ایرانی و وارداتی با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره
زهرا نوری، رحیم هنرنژاد، علی مومنی، علی اکبر عبادی، مهرزاد اله قلی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (22.56 K)
-153
تخمین و بهبود خصوصیات کیفی روغن بادام زمینی با استفاده از مدل شبکه عصبی
پرویز صفری، فاطمه دانیالی، رحیم هنرنژاد، مسعود اصفهانی، بهزاد طالع، صادق موافق
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (66.72 K)
-152
براورد اثر ژنها و ترکیب پذیری برخی از صفات کمی برنج به روش دی آلل
مریم حسینی، علیرضا ترنگ، رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (155.17 K)
-151
بررسی تنوع ژنتیکی ارقام برنج با استفاده از داده های صفات کمی
ابوذر ابوذری گزافرودی، رحیم هنرنژاد، محمدحسین فتوکیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (33.12 K)
-150
برآوردهای پارامترهای ژنتیکی در برنج با استفاده از روشهای مختلف دای آلل گریفینگ
رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (20.25 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2