English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
8
1
بررسی کیفیت پخت ارقام محلی برنج
فاطمه توسلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
130.57 K
2
تعیین خواص کیفی برنج و بررسی روابط همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی صفات کیفی آن به روش تجزیه علیت
رهام محتشمی، قربانعلی نعمت زاده، فاطمه توسلی، محمدتقی آساد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
265.37 K
3
تعیین همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی صفات کمی برنج با عملکرد از طریق تجزیه علیت
رهام محتشمی، قربانعلی نعمت زاده، فاطمه توسلی، محمدتقی آساد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
346.44 K
4
تعیین و شناسایی درجه خلوص یا اختلاط بذر ارقام برنج از طریق مناسبترین فنل تکامل یافته
فاطمه توسلی، احمد اشراقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
272.53 K
5
بررسی کمیت و کیفیت محصول راتون RATOON ارقام برنج ایرانی
نادعلی بابائیان، فاطمه توسلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
273.1 K
6
بررسی خصوصیات کیفی ارقام برنج در تاریخهای مختلف نشا کاری
همت اله پیردشتی، زین العابدین طهماسبی، مرتضی نصیری، فاطمه توسلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
198.76 K
7
بررسی اثرات آللوپاتی علف های هرز روی کشت و کیفیت چهار رقم برنج در گلدان
علی محدثی، منصور بهرامی، فاطمه توسلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
32.88 K
8
معرفی برنج رقم شیرودی
علی محدثی، مهزاداله قلی پور، منصور بهرامی، حبیب اله عارفی، مرتضی نصیری، فاطمه توسلی، حسین راسخ
مشاهده مقاله
اصل مقاله
32.19 K