نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 بررسی کیفیت پخت ارقام محلی برنج
فاطمه توسلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.57 K)

2 تعیین خواص کیفی برنج و بررسی روابط همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی صفات کیفی آن به روش تجزیه علیت
رهام محتشمی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ فاطمه توسلی؛ محمدتقی آساد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.37 K)

3 تعیین همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی صفات کمی برنج با عملکرد از طریق تجزیه علیت
رهام محتشمی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ فاطمه توسلی؛ محمدتقی آساد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.44 K)

4 تعیین و شناسایی درجه خلوص یا اختلاط بذر ارقام برنج از طریق مناسبترین فنل تکامل یافته
فاطمه توسلی؛ احمد اشراقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.53 K)

5 بررسی کمیت و کیفیت محصول راتون RATOON ارقام برنج ایرانی
نادعلی بابائیان؛ فاطمه توسلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.1 K)

6 بررسی خصوصیات کیفی ارقام برنج در تاریخهای مختلف نشا کاری
همت اله پیردشتی؛ زین العابدین طهماسبی؛ مرتضی نصیری؛ فاطمه توسلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.76 K)

7 بررسی اثرات آللوپاتی علف های هرز روی کشت و کیفیت چهار رقم برنج در گلدان
علی محدثی؛ منصور بهرامی؛ فاطمه توسلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.88 K)

8 معرفی برنج رقم شیرودی
علی محدثی؛ مهزاداله قلی پور؛ منصور بهرامی؛ حبیب اله عارفی؛ مرتضی نصیری؛ فاطمه توسلی؛ حسین راسخ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.19 K)