English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
8
1
بررسی کیفیت پخت ارقام محلی برنج
فاطمه توسلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (130.57 K)
2
تعیین خواص کیفی برنج و بررسی روابط همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی صفات کیفی آن به روش تجزیه علیت
رهام محتشمی، قربانعلی نعمت زاده، فاطمه توسلی، محمدتقی آساد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (265.37 K)
3
تعیین همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی صفات کمی برنج با عملکرد از طریق تجزیه علیت
رهام محتشمی، قربانعلی نعمت زاده، فاطمه توسلی، محمدتقی آساد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (346.44 K)
4
تعیین و شناسایی درجه خلوص یا اختلاط بذر ارقام برنج از طریق مناسبترین فنل تکامل یافته
فاطمه توسلی، احمد اشراقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (272.53 K)
5
بررسی کمیت و کیفیت محصول راتون RATOON ارقام برنج ایرانی
نادعلی بابائیان، فاطمه توسلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (273.1 K)
6
بررسی خصوصیات کیفی ارقام برنج در تاریخهای مختلف نشا کاری
همت اله پیردشتی، زین العابدین طهماسبی، مرتضی نصیری، فاطمه توسلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (198.76 K)
7
بررسی اثرات آللوپاتی علف های هرز روی کشت و کیفیت چهار رقم برنج در گلدان
علی محدثی، منصور بهرامی، فاطمه توسلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (32.88 K)
8
معرفی برنج رقم شیرودی
علی محدثی، مهزاداله قلی پور، منصور بهرامی، حبیب اله عارفی، مرتضی نصیری، فاطمه توسلی، حسین راسخ
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (32.19 K)