نویسنده =
تعداد مقالات: 7

1 واﮐﻨﺶ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان، اﺳﯿﺪ ﺟﯿﺒﺮﻟﯿﮏ و ﻋﻤﻠﮑﺮد داﻧﻪ ارﻗﺎم ﮔﻨﺪم دﯾﻢ ﺑﻪ ﺳﻠﻨﯿﻮم و اﺳﯿﺪ ﺳﺎﻟﯿﺴﯿﻠﯿﮏ
نور علی ساجدی؛ مسعود مشهدی اکبری بوجار؛ حمید مدنی؛ محمدرضا اردکانی؛ داوود حبیبی؛ علیرضا پازوکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (211.02 K)

2 ﭘﺎﺳﺦ ذرت ﺑﻪ ﻣﺼﺮف ﮐﻮدﻫﺎی ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮏ، ﻋﺼﺎره ی ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽ و اﺳﯿﺪ آﻣﯿﻨﻪ ﮔﻼﯾﺴﯿﻦ
حکیم چه بیشاط؛ داود حبیبی؛ علیرضا شکوه فر؛ نور علی ساجدی؛ محمد سیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (126.98 K)

3 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻓﺼﻞ ﮐﺸﺖ و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﻮﭘﺮ ﺟﺎذب ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از ﺻﻔﺎت زراﻋﯽ دو رﻗﻢ ﻧﺨﻮد دﯾﻢ
زهرا جهاندیده؛ نور علی ساجدی؛ علی جهاندیده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (209.66 K)

4 بررسی تاثیر سطوح مختلف نیتروژن، آهن و روی بر رشد و جذب عناصر غذایی و درصد پروتئین توسط ذرت علوفه ای رقم سینکل کراس 704 در استان مرکزی
نور علی ساجدی؛ محمدرضا اردکانی؛ مجتبی جعفرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (24.04 K)

5 اثر میکوریزا، سطوح کود روی و تنش رطوبت بر برخی از صفات مرفولوژیک و عملکرد ذرت دانه ای
نور علی ساجدی؛ محمد رضا اردکانی؛ عبد ا... ساجدی؛ هادی خانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.66 K)

6 اثر تلقیح میکوربزی و مقادیر مختلف روی در شرایط تنش کم آبی بر بعضی از خصوصیات مرفولوژیک، راندمان مصرف آب، کلروفیل و عملکرد بیولوژیک گیاه ذرت هیبرید سینگل کراس 704
نور علی ساجدی؛ مسعود مشهدی اکبر بوجار؛ مسعود سعیدی؛ حبیب موچانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.66 K)

7 اثر سطوح مختلف روی و تنش رطوبت در حضور یا عدم حضور میکوریزا بر عملکرد، اجزا عملکرد و شاخص برداشت در ذرت دانه ای
نور علی ساجدی؛ حمید مدنی؛ احمد نادری؛ عبدالله ساجدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.97 K)