English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
10
1
بسامد حجم نمونه جهت تعیین عیار قند در چغندر قند
جواد گوهری، حسین فضلی، قاسم توحید لو، داریوش طالقانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (350.36 K)
2
ﺗﺎﺛﻴﺮ ﭘﺮاﻳﻤﻴﻨﮓ ﺑﺬر ﺑﺮ ﻋﻤﻠﻜﺮد ﻛﻤﻲ و ﻛﻴﻔﻲ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ
عادل پدرام، مهدی تاجبخش، مهدی قیاسی، داریوش طالقانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (621.01 K)
3
ﺗﺎﺛﻴﺮ ﭘﺮاﻳﻤﻴﻨﮓ ﺑﺬر ﺑﺮ ﺑﺮﺧﻲ ﺷﺎﺧﺺ ﻫﺎی ﺟﻮاﻧﻪ زﻧﻲ ﺑﺬر ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﻳﻂ ﺗﻨﺶ ﺷﻮری
عادل پدرام، مهدی تاجبخش، مهدی قیاسی، داریوش طالقانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (622.79 K)
4
کارایی مصرف و استفاده از نیتروژن در ارقام تجاری چغندرقند تحت آبیاری تیپ
حمید نوشاد، داریوش طالقانی، سمر خیامیم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (258 K)
5
ﺑﺮرﺳﻲ اﻣﻜﺎن ﭘﻮﺷﺶ ﺑﺬر ﭼﻐﻨﺪرﻗﻨﺪ رﻗﻢ آرﻳﺎ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻠﻴﻤﺮ ﺳﻨﺘﺰ ﺷﺪه ﺣﺴﺎس ﺑﻪ دﻣا
فرحناز حمدی، فیروز نعمتی، علی عموزاده، داریوش طالقانی، سعید صادق زاده حمایتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (688.1 K)
6
مطالعه برخی ویژگیهای ریختشناسی بوتههای بذری و عملکرد بذر منوژرم چغندرقندBeta (vulgaris L)تحت تأثیر برهمکنش تاریخ کاشت، مقادیر نیتروژن و تراکم بوته
سعید سیف زاده، سعید صادق زاده حمایتی، حسین نیک پناه، امیر حسین نوربخش، داریوش طالقانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (950.1 K)
7
مقایسه عملکرد و ساقه روی چغندرقند پاییزه در کاشت مستقیم و نشایی
مسعود احمدی، جواد رضایی، حسن حمیدی، داریوش طالقانی، ولی اله یوسف آبادی، جمشید سلطانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (910.11 K)
8
کشت پاییزه چغندرقند در ایران از تحقیق تا اجرا
داریوش طالقانی، سعید صادق زاده حمایتی، مصطفی حسین پور، سید باقر محمودی، اباذر رجبی، حمید شریفی، علی جلیلیان، محسن آقایی زاده، محسن بذرافشان، محمدرضا اوراضی زاده، مسعود احمدی، ولی اله یوسف آبادی، محمد سعید حسنوندی، علیرضا صابری، جواد رضایی، محمد عبداللهیان نوقایی، عباسعلی نوری نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.41 MB)
9
تاثیر روش کشت و رقم بر کمیت و کیفیت محصول چغندرقند در اراضی شور
ولی اله یوسف آبادی، جواد گوهری، داریوش طالقانی، داریوش کاظمینی خواه، مهدی بقائی کیا، عباس نوروزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (13.94 K)
10
بررسی تاثیر تاریخ برداشت و نحوه تقسیط نیتروژن بر محصول چغندرقند
ولی اله یوسف آبادی، سعید صادق زاده حمایتی، داریوش طالقانی، علی جلیلیان، علی اصغر آبسالان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (25.67 K)