کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 واﮐﻨﺶ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان، اﺳﯿﺪ ﺟﯿﺒﺮﻟﯿﮏ و ﻋﻤﻠﮑﺮد داﻧﻪ ارﻗﺎم ﮔﻨﺪم دﯾﻢ ﺑﻪ ﺳﻠﻨﯿﻮم و اﺳﯿﺪ ﺳﺎﻟﯿﺴﯿﻠﯿﮏ
نور علی ساجدی؛ مسعود مشهدی اکبری بوجار؛ حمید مدنی؛ محمدرضا اردکانی؛ داوود حبیبی؛ علیرضا پازوکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (211.02 K)

2 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﯿﺪﺳﺎﻟﯿﺴﯿﻠﯿﮏ ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﮐﻠﺮوﻓﯿﻞ و ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت رﯾﺨﺘﯽ ﮔﯿﺎه ﺑﺮﻧﺞ (.Oryza sativa L ) ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﺷﻮری
حلیمه ولی اللهی رودباری؛ احمد عبدلزاده؛ همت اله پیردشتی؛ محمد یعقوبی خاﻧﻘﺎﻫﯽ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.52 K)

3 بررسی اثر متقابل سالیسیلیک اسید و تنش خشکی بر روی جوانه زنی بذر کلزا
الهه یاراحمدی؛ امین فرنیا؛ کمال السادات اسیلان؛ سیروس منصوری فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.69 K)

4 تاﺛﻴﺮ ﭘﺮاﻳﻤﻴﻨﮓ ﺑﺎ ﺳﺎﻟﻴﺴﻴﻠﻴﻚ اﺳﻴﺪ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﻲ ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت رﺷﺪی ﮔﻴﺎﻫﭽﻪ ﮔﻴﺎه داروﻳﻲ رازﻳﺎﻧﻪ ( Foeniculum vulgare Mill )
فاطمه محتشمی؛ مجید پور یوسف؛ فرید شکاری؛ بابک عندلیبی؛ علیرضا یزدی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (192.97 K)

5  اثر اسید سالیسیلیک و پاکلوبوترازول بر کارآیی مصرف آب و عملکرد ذرت تحت تنش رطوبتی
سمیه بیات؛ علی سپهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (162.18 K)

6 اﺛﺮات ﺑﺎﻳﻮ ﭘﺮاﻳﻤﻴﻨﮓ ﺑﺬر ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﺗﺮﻳﻜﻮدرﻣﺎ، ﻣﺤﻠﻮلﭘﺎﺷﻲ ﺑﺮﮔﻲ اﺳﻴﺪ ﺳﺎﻟﻴﺴﻴﻠﻴﻚ و ﻓﻠﺰ ﺳﻨﮕﻴﻦ ﻛﺎدﻣﻴﻮم ﺑﺮ ﻋﻤﻠﻜﺮد ﻛﻮاﻧﺘﻮﻣﻲ، ﺷﺎﺧﺺ ﺳﺒﺰﻳﻨﮕﻲ، ﻣﺤﺘﻮای ﻧﺴﺒﻲ آب ﺑﺮگ،ﺗﻌﺪاد ﺑﺮگ وﺣﺠﻢ رﻳﺸﻪﮔﻴﺎﻫﭽﻪ جو
نگار آزاد میرزا حیملو؛ سعید خماری؛ مهدی داوری؛ رئوف سید شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.75 K)

7 بررسی مقاومت به سرما در بذرهای پرایم شده برنج رقم شیرودی
سعیده ملکی فراهانی؛ آرزو پراور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.05 K)

8 بررسی اثر محلول پاشی اسیدسالیسیلیک و اسیدهای آمینه بر روی جو دیم رقم ماهور در منطقه خرم آباد
لیلا عباسی؛ بهروز میردریکوند؛ مجید اسدی؛ امین باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (955.61 K)

9 تاثیر کلرید کبالت و انواع پرایمینگ بر جوانهزنی بذر لوبیا قرمز(Phaseolus vulgaris)
خدیجه صورآذر؛ محمد صدقی؛ رئوف سید شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (701.29 K)

10 تاثیر محلول پاشی اسید سالیسیلیک و عصاره مخمر بر رنگیزه های فتوسنتزی گیاه دارویی بادرنجبویه
علی هدایتی؛ محمد عبدلی؛ مریم کیانی؛ فاطمه سخایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (777.61 K)

11 اثر اسید سالیسیلیک و ویتامین C پر بنیه بذر ، جوانه زنی و رشد گیاهچه ای چهار رقم لوبیا
علی جمالی؛ علی سپهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.88 K)