کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 ارزﯾﺎﺑﯽ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ داﻧﻪ در ﺑﯿﺴﺖ و ﻫﺸﺖ رﻗﻢ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن
محمد صیادی، هومن راضی
مشاهده مقاله اصل مقاله 293.9 K

2 بررسی کارایی مصرف آب گندم و تاثیر تنش خشکی در مراحل رشد و تاثیر آن بر عملکرد و کیفیت دانه
رقیه رضوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 30.97 K

3 معرفی دو رقم جدید برنج (830 و831) با عملکرد بالا و کیفیت مطلوب
حسین رحیم سروش، محمد صالح صالحی، مجید نحوی، فریدون پاداشت، محمد تواضع، میترا یکتا، حسین مهرگان
مشاهده مقاله اصل مقاله 62.51 K

4 ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام تریتیکاله
سیف ا.. انصاری، احمد ارزانی، سید علی محمد میر محمدی میبدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 29.69 K

5 بررسی روابط بین صفات در سویا از طریق آمار چند متغیره
حمیدرضا بابایی، مسعود سلطانی نجف آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 26.07 K

6 بررسی ارتباط بین عناصر معدنی و کیفیت دانه در انواع برنج شمال ایران
آمنه بلوری، عبدالرئوف صمدی میبدی، فاطمه توسلی لاریجانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 60.5 K

7 بررسی خصوصیات کمی و کیفی لاین های بین المللی برنج
حسین رحیم سروش، مریم حسینی، مهرزاد اله قلی پور، علی اکبر عبادی، فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 24.81 K

8 ارزیابی صفات مرتبط با کیفیت دانه تحت اثر تنش خشکی در تریتیکاله در اصفهان
مهناز لنیانی، احمد ارزانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 30.24 K

9 اثر مصرف خشکاننده های شیمیایی قبل از برداشت بر زمان برداشت، کیفیت دانه و صفات گیاهچه ای کلزا رقم هایو 308
فاطمه رمضان پور، مسعود اصفهانی، جعفر اصغری، محمد ربیعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 58.64 K

10 اثر مصرف پاراکوات قبل از برداشت بر کاهش رطوبت ،عملکرد و کیفیت دانه کلزا
مهرزاد فردی کلورزی، مسعود اصفهانی، جعفر اصغری، حبیب الله سمیع زاده لاهیجی، محمد ربیعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 26.04 K

11 اثر روش های مختلف تغذیه آلی شیمیائی و تلفیقی همراه با مصرف زئولیت بر درصد پروتئین و غلظت عناصر معدنی دانه گندم
آیدین خدائی جوقان، امیر قلاوند، مجید آقا علیخانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 2.43 M