English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
11
1
ارزﯾﺎﺑﯽ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ داﻧﻪ در ﺑﯿﺴﺖ و ﻫﺸﺖ رﻗﻢ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن
محمد صیادی، هومن راضی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
293.9 K
2
بررسی کارایی مصرف آب گندم و تاثیر تنش خشکی در مراحل رشد و تاثیر آن بر عملکرد و کیفیت دانه
رقیه رضوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
30.97 K
3
معرفی دو رقم جدید برنج (830 و831) با عملکرد بالا و کیفیت مطلوب
حسین رحیم سروش، محمد صالح صالحی، مجید نحوی، فریدون پاداشت، محمد تواضع، میترا یکتا، حسین مهرگان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
62.51 K
4
ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام تریتیکاله
سیف ا.. انصاری، احمد ارزانی، سید علی محمد میر محمدی میبدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
29.69 K
5
بررسی روابط بین صفات در سویا از طریق آمار چند متغیره
حمیدرضا بابایی، مسعود سلطانی نجف آبادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
26.07 K
6
بررسی ارتباط بین عناصر معدنی و کیفیت دانه در انواع برنج شمال ایران
آمنه بلوری، عبدالرئوف صمدی میبدی، فاطمه توسلی لاریجانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
60.5 K
7
بررسی خصوصیات کمی و کیفی لاین های بین المللی برنج
حسین رحیم سروش، مریم حسینی، مهرزاد اله قلی پور، علی اکبر عبادی، فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
24.81 K
8
ارزیابی صفات مرتبط با کیفیت دانه تحت اثر تنش خشکی در تریتیکاله در اصفهان
مهناز لنیانی، احمد ارزانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
30.24 K
9
اثر مصرف خشکاننده های شیمیایی قبل از برداشت بر زمان برداشت، کیفیت دانه و صفات گیاهچه ای کلزا رقم هایو 308
فاطمه رمضان پور، مسعود اصفهانی، جعفر اصغری، محمد ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
58.64 K
10
اثر مصرف پاراکوات قبل از برداشت بر کاهش رطوبت ،عملکرد و کیفیت دانه کلزا
مهرزاد فردی کلورزی، مسعود اصفهانی، جعفر اصغری، حبیب الله سمیع زاده لاهیجی، محمد ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
26.04 K
11
اثر روش های مختلف تغذیه آلی شیمیائی و تلفیقی همراه با مصرف زئولیت بر درصد پروتئین و غلظت عناصر معدنی دانه گندم
آیدین خدائی جوقان، امیر قلاوند، مجید آقا علیخانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
2.43 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه