کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 ارزﯾﺎﺑﯽ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ داﻧﻪ در ﺑﯿﺴﺖ و ﻫﺸﺖ رﻗﻢ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن
محمد صیادی؛ هومن راضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.9 K)

2 بررسی کارایی مصرف آب گندم و تاثیر تنش خشکی در مراحل رشد و تاثیر آن بر عملکرد و کیفیت دانه
رقیه رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.97 K)

3 معرفی دو رقم جدید برنج (830 و831) با عملکرد بالا و کیفیت مطلوب
حسین رحیم سروش؛ محمد صالح صالحی؛ مجید نحوی؛ فریدون پاداشت؛ محمد تواضع؛ میترا یکتا؛ حسین مهرگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (62.51 K)

4 ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام تریتیکاله
سیف ا.. انصاری؛ احمد ارزانی؛ سید علی محمد میر محمدی میبدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.69 K)

5 بررسی روابط بین صفات در سویا از طریق آمار چند متغیره
حمیدرضا بابایی؛ مسعود سلطانی نجف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.07 K)

6 بررسی ارتباط بین عناصر معدنی و کیفیت دانه در انواع برنج شمال ایران
آمنه بلوری؛ عبدالرئوف صمدی میبدی؛ فاطمه توسلی لاریجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (60.5 K)

7 بررسی خصوصیات کمی و کیفی لاین های بین المللی برنج
حسین رحیم سروش؛ مریم حسینی؛ مهرزاد اله قلی پور؛ علی اکبر عبادی؛ فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (24.81 K)

8 ارزیابی صفات مرتبط با کیفیت دانه تحت اثر تنش خشکی در تریتیکاله در اصفهان
مهناز لنیانی؛ احمد ارزانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.24 K)

9 اثر مصرف خشکاننده های شیمیایی قبل از برداشت بر زمان برداشت، کیفیت دانه و صفات گیاهچه ای کلزا رقم هایو 308
فاطمه رمضان پور؛ مسعود اصفهانی؛ جعفر اصغری؛ محمد ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (58.64 K)

10 اثر مصرف پاراکوات قبل از برداشت بر کاهش رطوبت ،عملکرد و کیفیت دانه کلزا
مهرزاد فردی کلورزی؛ مسعود اصفهانی؛ جعفر اصغری؛ حبیب الله سمیع زاده لاهیجی؛ محمد ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.04 K)

11 اثر روش های مختلف تغذیه آلی شیمیائی و تلفیقی همراه با مصرف زئولیت بر درصد پروتئین و غلظت عناصر معدنی دانه گندم
آیدین خدائی جوقان؛ امیر قلاوند؛ مجید آقا علیخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.43 MB)