کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 79

1 مقایسه فرمولهای کودی ازته و فسفره روی ارقام گندم اصفهان
سید علی محمد زراعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (488.1 K)

2 مقایسه ذرت و سورگوم از نظر عملکرد دانه و راندمان مصرف آب در اصفهان
سعید آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (471.17 K)

3 مقایسه کشت مستقیم و نشاء چغندرقند در سمیرم اصفهان
حمیدرضا ابراهیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.8 K)

4 تعیین بهترین رقم و مناسبترین تاریخ کاشت گلرنگ در منطقه اصفهان
فهیمه دانشور فرزانگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (624.21 K)

5 اثر سردی و گرمی آب آبیاری و اثر زمانها و تراکم های مختلف کاشت بر روی اجزاء عملکرد لاینهای امید بخش توده محلی برنج در لنجان اصفهان
حسنعلی عابدی؛ محمود دامادزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.84 K)

6 اثرات زمان کاشت و تراکم بوته بر روی اجزاء عملکرد لاین16-61-1 ماش در اصفهان
حسنعلی عابدی؛ بهرام مجدنصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.01 K)

7 بررسی علل شکستگی دانه برنج در اصفهان
حسنعلی عابدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.79 K)

8 نتایج آزمایشات مقایسه فرمولهای کودی ازته و فسفره بر روی ارقام جدید گندم در استان اصفهان سال 1373-1371
علی محمد زارعی؛ مهدی محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.88 K)

9 بررسی اثر پوشش پلاستیک خاک و انرژی خورشیدی در کنترل علفهای هرز مزارع خیار و چغندر قند در اصفهان
مهدی نصر اصفهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.93 K)

10 بررسی اثرات تراکم کاشت بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم آفتابگردان روغنی در منطقه شرق اصفهان
سید محسن غروی؛ مهدی کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (475.7 K)

11 فنولوژی, شاخص های رشد و اجزاء عملکرد ارقام گلرنگ بهاره در اصفهان
علیرضا نژادشاملو؛ عبدالمجید رضایی؛ مهدی کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (685.38 K)

12 اثر سطوح مختلف کود ازته و زمان مصرف آن بر روی عملکرد و کیفیت نانوائی دو رقم گندم در اصفهان
حمید سودایی زاده؛ محمود احمدی؛ محمد شاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (398.28 K)

13 بررسی برخی از پارامترهای فیزیکی و - شیمیایی خاک بر روی پراکندگی و رشد باکتریهای ریزوبیوم ملی لوتی در منطقه اصفهان
اکبر مستاجران؛ گیتی امتیازی؛ محمد محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (261.04 K)

14 ارزیابی ارقام و لاین‌های منتخب از توده‌های بومی برنج استان اصفهان
لطفعلی لطفی؛ زهره امامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.37 K)

15 بررسی تنوع ژنتیکی و پتانسیل تولید بزرک و باکیفیت روغن خوراکی در اصفهان
قدرت اله سعیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.83 K)

16 بررسی تحمل ارقام و لاینهای گندم به شوری در رودشت اصفهان
مهرداد محلوجی؛ اکبر قندی؛ فریدون مهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.4 K)

17 بررسی و مقایسه عملکرد مقدماتی توده کنجد بومی استان اصفهان
محمدرضا شهسواری؛ غلامحسین شیراسماعیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (422.79 K)

18 ارزیابی سازگاری ارقام لوبیا چیتی در شرایط محیطی اصفهان
بهرام مجد نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.36 K)

19 بررسی و مقایسه عملکرد مقدماتی توده کنجد بومی استان اصفهان.
محمدرضا شهسواری؛ غلامحسین شیر اسماعیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.14 K)

20 بررسی ارقام سویا در کشت دوم
محمدرضا شهسواری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.66 K)

21 بررسی صفات کمی و کیفی ارقام و لاینهای متحمل به شوری جو در منطقه رودشت اصفهان
مهرداد محلوجی؛ داود افیونی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.26 K)

22 بررسی حساسیت ارقام تجارتی سیب زمینی به بیماری پوسیدگی خشک فوزاریومی در اصفهان
احمد مرتضوی بک؛ مهدی نصراصفهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.84 K)

23 بررسی واکنش رگه های برنج نسبت به جدا شده های قارچ عامل بیماری پوسیدگی طوقه برنج در اصفهان
محمود دامادزاده؛ بهروز انصاری پور؛ حسنعلی عابدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.29 K)

24 بررسی سازگاری ارقام و لاینهای گندم متحمل به شوری خاک و آب در منطقه رودشت اصفهان
مهرداد محلوجی؛ اکبر قندی؛ داود افیونی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (320.13 K)

25 تعیین رابطه گلوتنین های دارای وزن مولکولی زیاد با ارزش نانوایی در گندمهای بومی اصفهان از طریق تکنیک الکتروفورز
فرشید طلعت؛ سیروس عبدمیشانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (312.08 K)