کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 79

1 مقایسه فرمولهای کودی ازته و فسفره روی ارقام گندم اصفهان
سید علی محمد زراعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 488.1 K

2 مقایسه ذرت و سورگوم از نظر عملکرد دانه و راندمان مصرف آب در اصفهان
سعید آتشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 471.17 K

3 مقایسه کشت مستقیم و نشاء چغندرقند در سمیرم اصفهان
حمیدرضا ابراهیمیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 321.8 K

4 تعیین بهترین رقم و مناسبترین تاریخ کاشت گلرنگ در منطقه اصفهان
فهیمه دانشور فرزانگان
مشاهده مقاله اصل مقاله 624.21 K

5 اثر سردی و گرمی آب آبیاری و اثر زمانها و تراکم های مختلف کاشت بر روی اجزاء عملکرد لاینهای امید بخش توده محلی برنج در لنجان اصفهان
حسنعلی عابدی، محمود دامادزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 340.84 K

6 اثرات زمان کاشت و تراکم بوته بر روی اجزاء عملکرد لاین16-61-1 ماش در اصفهان
حسنعلی عابدی، بهرام مجدنصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 358.01 K

7 بررسی علل شکستگی دانه برنج در اصفهان
حسنعلی عابدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 224.79 K

8 نتایج آزمایشات مقایسه فرمولهای کودی ازته و فسفره بر روی ارقام جدید گندم در استان اصفهان سال 1373-1371
علی محمد زارعی، مهدی محمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 322.88 K

9 بررسی اثر پوشش پلاستیک خاک و انرژی خورشیدی در کنترل علفهای هرز مزارع خیار و چغندر قند در اصفهان
مهدی نصر اصفهانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 366.93 K

10 بررسی اثرات تراکم کاشت بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم آفتابگردان روغنی در منطقه شرق اصفهان
سید محسن غروی، مهدی کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 475.7 K

11 فنولوژی, شاخص های رشد و اجزاء عملکرد ارقام گلرنگ بهاره در اصفهان
علیرضا نژادشاملو، عبدالمجید رضایی، مهدی کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 685.38 K

12 اثر سطوح مختلف کود ازته و زمان مصرف آن بر روی عملکرد و کیفیت نانوائی دو رقم گندم در اصفهان
حمید سودایی زاده، محمود احمدی، محمد شاهدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 398.28 K

13 بررسی برخی از پارامترهای فیزیکی و - شیمیایی خاک بر روی پراکندگی و رشد باکتریهای ریزوبیوم ملی لوتی در منطقه اصفهان
اکبر مستاجران، گیتی امتیازی، محمد محمودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 261.04 K

14 ارزیابی ارقام و لاین‌های منتخب از توده‌های بومی برنج استان اصفهان
لطفعلی لطفی، زهره امامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 141.37 K

15 بررسی تنوع ژنتیکی و پتانسیل تولید بزرک و باکیفیت روغن خوراکی در اصفهان
قدرت اله سعیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 355.83 K

16 بررسی تحمل ارقام و لاینهای گندم به شوری در رودشت اصفهان
مهرداد محلوجی، اکبر قندی، فریدون مهرابی
مشاهده مقاله اصل مقاله 272.4 K

17 بررسی و مقایسه عملکرد مقدماتی توده کنجد بومی استان اصفهان
محمدرضا شهسواری، غلامحسین شیراسماعیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 422.79 K

18 ارزیابی سازگاری ارقام لوبیا چیتی در شرایط محیطی اصفهان
بهرام مجد نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 334.36 K

19 بررسی و مقایسه عملکرد مقدماتی توده کنجد بومی استان اصفهان.
محمدرضا شهسواری، غلامحسین شیر اسماعیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 334.14 K

20 بررسی ارقام سویا در کشت دوم
محمدرضا شهسواری
مشاهده مقاله اصل مقاله 335.66 K

21 بررسی صفات کمی و کیفی ارقام و لاینهای متحمل به شوری جو در منطقه رودشت اصفهان
مهرداد محلوجی، داود افیونی
مشاهده مقاله اصل مقاله 277.26 K

22 بررسی حساسیت ارقام تجارتی سیب زمینی به بیماری پوسیدگی خشک فوزاریومی در اصفهان
احمد مرتضوی بک، مهدی نصراصفهانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 197.84 K

23 بررسی واکنش رگه های برنج نسبت به جدا شده های قارچ عامل بیماری پوسیدگی طوقه برنج در اصفهان
محمود دامادزاده، بهروز انصاری پور، حسنعلی عابدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 381.29 K

24 بررسی سازگاری ارقام و لاینهای گندم متحمل به شوری خاک و آب در منطقه رودشت اصفهان
مهرداد محلوجی، اکبر قندی، داود افیونی
مشاهده مقاله اصل مقاله 320.13 K

25 تعیین رابطه گلوتنین های دارای وزن مولکولی زیاد با ارزش نانوایی در گندمهای بومی اصفهان از طریق تکنیک الکتروفورز
فرشید طلعت، سیروس عبدمیشانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 312.08 K