کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 79

-624 مقایسه فرمولهای کودی ازته و فسفره روی ارقام گندم اصفهان
سید علی محمد زراعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 488.1 K

-623 مقایسه ذرت و سورگوم از نظر عملکرد دانه و راندمان مصرف آب در اصفهان
سعید آتشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 471.17 K

-622 مقایسه کشت مستقیم و نشاء چغندرقند در سمیرم اصفهان
حمیدرضا ابراهیمیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 321.8 K

-621 تعیین بهترین رقم و مناسبترین تاریخ کاشت گلرنگ در منطقه اصفهان
فهیمه دانشور فرزانگان
مشاهده مقاله اصل مقاله 624.21 K

-620 اثر سردی و گرمی آب آبیاری و اثر زمانها و تراکم های مختلف کاشت بر روی اجزاء عملکرد لاینهای امید بخش توده محلی برنج در لنجان اصفهان
حسنعلی عابدی، محمود دامادزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 340.84 K

-619 اثرات زمان کاشت و تراکم بوته بر روی اجزاء عملکرد لاین16-61-1 ماش در اصفهان
حسنعلی عابدی، بهرام مجدنصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 358.01 K

-618 بررسی علل شکستگی دانه برنج در اصفهان
حسنعلی عابدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 224.79 K

-617 نتایج آزمایشات مقایسه فرمولهای کودی ازته و فسفره بر روی ارقام جدید گندم در استان اصفهان سال 1373-1371
علی محمد زارعی، مهدی محمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 322.88 K

-616 بررسی اثر پوشش پلاستیک خاک و انرژی خورشیدی در کنترل علفهای هرز مزارع خیار و چغندر قند در اصفهان
مهدی نصر اصفهانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 366.93 K

-615 بررسی اثرات تراکم کاشت بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم آفتابگردان روغنی در منطقه شرق اصفهان
سید محسن غروی، مهدی کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 475.7 K

-614 فنولوژی, شاخص های رشد و اجزاء عملکرد ارقام گلرنگ بهاره در اصفهان
علیرضا نژادشاملو، عبدالمجید رضایی، مهدی کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 685.38 K

-613 اثر سطوح مختلف کود ازته و زمان مصرف آن بر روی عملکرد و کیفیت نانوائی دو رقم گندم در اصفهان
حمید سودایی زاده، محمود احمدی، محمد شاهدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 398.28 K

-612 بررسی برخی از پارامترهای فیزیکی و - شیمیایی خاک بر روی پراکندگی و رشد باکتریهای ریزوبیوم ملی لوتی در منطقه اصفهان
اکبر مستاجران، گیتی امتیازی، محمد محمودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 261.04 K

-611 ارزیابی ارقام و لاین‌های منتخب از توده‌های بومی برنج استان اصفهان
لطفعلی لطفی، زهره امامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 141.37 K

-610 بررسی تنوع ژنتیکی و پتانسیل تولید بزرک و باکیفیت روغن خوراکی در اصفهان
قدرت اله سعیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 355.83 K

-609 بررسی تحمل ارقام و لاینهای گندم به شوری در رودشت اصفهان
مهرداد محلوجی، اکبر قندی، فریدون مهرابی
مشاهده مقاله اصل مقاله 272.4 K

-608 بررسی و مقایسه عملکرد مقدماتی توده کنجد بومی استان اصفهان
محمدرضا شهسواری، غلامحسین شیراسماعیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 422.79 K

-607 ارزیابی سازگاری ارقام لوبیا چیتی در شرایط محیطی اصفهان
بهرام مجد نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 334.36 K

-606 بررسی و مقایسه عملکرد مقدماتی توده کنجد بومی استان اصفهان.
محمدرضا شهسواری، غلامحسین شیر اسماعیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 334.14 K

-605 بررسی ارقام سویا در کشت دوم
محمدرضا شهسواری
مشاهده مقاله اصل مقاله 335.66 K

-604 بررسی صفات کمی و کیفی ارقام و لاینهای متحمل به شوری جو در منطقه رودشت اصفهان
مهرداد محلوجی، داود افیونی
مشاهده مقاله اصل مقاله 277.26 K

-603 بررسی حساسیت ارقام تجارتی سیب زمینی به بیماری پوسیدگی خشک فوزاریومی در اصفهان
احمد مرتضوی بک، مهدی نصراصفهانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 197.84 K

-602 بررسی واکنش رگه های برنج نسبت به جدا شده های قارچ عامل بیماری پوسیدگی طوقه برنج در اصفهان
محمود دامادزاده، بهروز انصاری پور، حسنعلی عابدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 381.29 K

-601 بررسی سازگاری ارقام و لاینهای گندم متحمل به شوری خاک و آب در منطقه رودشت اصفهان
مهرداد محلوجی، اکبر قندی، داود افیونی
مشاهده مقاله اصل مقاله 320.13 K

-600 تعیین رابطه گلوتنین های دارای وزن مولکولی زیاد با ارزش نانوایی در گندمهای بومی اصفهان از طریق تکنیک الکتروفورز
فرشید طلعت، سیروس عبدمیشانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 312.08 K