کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 79

-224 مقایسه فرمولهای کودی ازته و فسفره روی ارقام گندم اصفهان
سید علی محمد زراعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 488.1 K

-223 مقایسه ذرت و سورگوم از نظر عملکرد دانه و راندمان مصرف آب در اصفهان
سعید آتشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 471.17 K

-222 مقایسه کشت مستقیم و نشاء چغندرقند در سمیرم اصفهان
حمیدرضا ابراهیمیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 321.8 K

-221 تعیین بهترین رقم و مناسبترین تاریخ کاشت گلرنگ در منطقه اصفهان
فهیمه دانشور فرزانگان
مشاهده مقاله اصل مقاله 624.21 K

-220 اثر سردی و گرمی آب آبیاری و اثر زمانها و تراکم های مختلف کاشت بر روی اجزاء عملکرد لاینهای امید بخش توده محلی برنج در لنجان اصفهان
حسنعلی عابدی، محمود دامادزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 340.84 K

-219 اثرات زمان کاشت و تراکم بوته بر روی اجزاء عملکرد لاین16-61-1 ماش در اصفهان
حسنعلی عابدی، بهرام مجدنصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 358.01 K

-218 بررسی علل شکستگی دانه برنج در اصفهان
حسنعلی عابدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 224.79 K

-217 نتایج آزمایشات مقایسه فرمولهای کودی ازته و فسفره بر روی ارقام جدید گندم در استان اصفهان سال 1373-1371
علی محمد زارعی، مهدی محمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 322.88 K

-216 بررسی اثر پوشش پلاستیک خاک و انرژی خورشیدی در کنترل علفهای هرز مزارع خیار و چغندر قند در اصفهان
مهدی نصر اصفهانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 366.93 K

-215 بررسی اثرات تراکم کاشت بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم آفتابگردان روغنی در منطقه شرق اصفهان
سید محسن غروی، مهدی کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 475.7 K

-214 فنولوژی, شاخص های رشد و اجزاء عملکرد ارقام گلرنگ بهاره در اصفهان
علیرضا نژادشاملو، عبدالمجید رضایی، مهدی کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 685.38 K

-213 اثر سطوح مختلف کود ازته و زمان مصرف آن بر روی عملکرد و کیفیت نانوائی دو رقم گندم در اصفهان
حمید سودایی زاده، محمود احمدی، محمد شاهدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 398.28 K

-212 بررسی برخی از پارامترهای فیزیکی و - شیمیایی خاک بر روی پراکندگی و رشد باکتریهای ریزوبیوم ملی لوتی در منطقه اصفهان
اکبر مستاجران، گیتی امتیازی، محمد محمودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 261.04 K

-211 ارزیابی ارقام و لاین‌های منتخب از توده‌های بومی برنج استان اصفهان
لطفعلی لطفی، زهره امامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 141.37 K

-210 بررسی تنوع ژنتیکی و پتانسیل تولید بزرک و باکیفیت روغن خوراکی در اصفهان
قدرت اله سعیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 355.83 K

-209 بررسی تحمل ارقام و لاینهای گندم به شوری در رودشت اصفهان
مهرداد محلوجی، اکبر قندی، فریدون مهرابی
مشاهده مقاله اصل مقاله 272.4 K

-208 بررسی و مقایسه عملکرد مقدماتی توده کنجد بومی استان اصفهان
محمدرضا شهسواری، غلامحسین شیراسماعیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 422.79 K

-207 ارزیابی سازگاری ارقام لوبیا چیتی در شرایط محیطی اصفهان
بهرام مجد نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 334.36 K

-206 بررسی و مقایسه عملکرد مقدماتی توده کنجد بومی استان اصفهان.
محمدرضا شهسواری، غلامحسین شیر اسماعیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 334.14 K

-205 بررسی ارقام سویا در کشت دوم
محمدرضا شهسواری
مشاهده مقاله اصل مقاله 335.66 K

-204 بررسی صفات کمی و کیفی ارقام و لاینهای متحمل به شوری جو در منطقه رودشت اصفهان
مهرداد محلوجی، داود افیونی
مشاهده مقاله اصل مقاله 277.26 K

-203 بررسی حساسیت ارقام تجارتی سیب زمینی به بیماری پوسیدگی خشک فوزاریومی در اصفهان
احمد مرتضوی بک، مهدی نصراصفهانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 197.84 K

-202 بررسی واکنش رگه های برنج نسبت به جدا شده های قارچ عامل بیماری پوسیدگی طوقه برنج در اصفهان
محمود دامادزاده، بهروز انصاری پور، حسنعلی عابدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 381.29 K

-201 بررسی سازگاری ارقام و لاینهای گندم متحمل به شوری خاک و آب در منطقه رودشت اصفهان
مهرداد محلوجی، اکبر قندی، داود افیونی
مشاهده مقاله اصل مقاله 320.13 K

-200 تعیین رابطه گلوتنین های دارای وزن مولکولی زیاد با ارزش نانوایی در گندمهای بومی اصفهان از طریق تکنیک الکتروفورز
فرشید طلعت، سیروس عبدمیشانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 312.08 K