English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
12
1
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﻨﻮع ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﻣﯿﺰان ﺗﺠﻤﻊ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات ﻫﺎ و ارﺗﺒﺎط آن ﺑﺎ ﺗﺤﻤﻞ ﺑﻪ ﺳﺮﻣﺎ در ژﻧﻮﺗﯿﭗ ﻫﺎی جو
مهدی فیضی، بهزاد صادق زاده، یوسف انصاری ملکی، حاتم معروف
مشاهده مقاله
اصل مقاله
308.38 K
2
تفاوت ژنتیکی ارقام جو از نظر انتقال مجدد ازت و کربوهیدرات در طول دوره پر شدن دانه
قدرت اله فتحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
441.3 K
3
اثر کود ازته و استرس کم آبی بر انتقال مجدد کربوهیدرات در ارقام گندم
قدرت اله فتحی، علیرضا ابدالی مشهدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
260.17 K
4
تاثیر تیمارهای آب اکسیژنه، سدیم نیتروپروساید و کربنات کلسیم بر ترکیبات فنلی، کربوهیدرات ها و رشد گیاهچه کینوا تحت تنش شوری در مرحله جوانه زنی
شکوفه حاجی هاشمی، بنفشه خواجه، شادی کاظمی، ماربه سلحشور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.1 M
5
بررسی اثر همزیستی (Mesorhizobium cicer ) بر تحمل به تنش سرما نخود زراعی (Cicer arietinum L)
هلن پور مظاهر، رضا معالی امیری، سعید امینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
975.54 K
6
تاثیر شخم بر روی فنولوژی و متابولیسم کربوهیدرات در گندم زمستانه
کیوان شمس، حمید مهر پناه، سهیل کبرایی، سعید اسدی، علیرضا بیابانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
33.5 K
7
تاثیر کود نیتروژنه و استرس خشکی بر انتقال مجدد کربوهیدرات (ماده خشک) در ارقام گندم در شرایط خوزستان
قدرت اله فتحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
31.04 K
8
اثر کودهای آلی، بیولوژیک و شیمیایی بر میزان انتقال مجدد مواد پرورده قبل از گلدهی در ذرت رقم سینگل کراس 604
محمد یزدانی، همت اله پیردشتی، محمدعلی اسماعیلی، محمدعلی بهمنیار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
29.43 K
9
تاثیر پارامترهای فیزیولوژیک بر روابط آبی ارقام سورگوم علوفه ای تحت شرایط شور
مهرداد یارنیا، عبدالرضا بیرون آرا، داریوش رامیار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
28.16 K
10
بررسی تاثیر کود دامی و شیمیایی همراه پساب تصفیه شده شهری بر عملکرد دانه و پرولین و کربوهیدرات ذرت در زابل
یاسر اسماعلیان، مصطفی حیدری، احمد قنبری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
32.5 K
11
تاثیر تنش شوری بر کربوهیدرات های محلول و کلروفیل و محتوای یونی ارقام گندم بهاره
نسترن ناجکار، ایرج اله دادی، مهدی تاج بخش، غلامعباس اکبری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
21.58 K
12
اثر سطوح مختلف شوری بر تجمع کربوهیدرات و پرولین و رابطه آنها با جذب سدیم و پتاسیم در گندم
نفیسه مهدی نژاد، مصطفی حیدری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
31.47 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه