کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 21

1 نگرشی نوبر کارآیی مصرف عناصر غذایی ( با تاکید بر عنصر ازت )
قدرت اله فتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.74 K)

2 میزان برداشت عناصر غذایی پرمصرف توسط چغندر قند
محمود نیرومندی؛ خندان نصرالهی؛ لادن جوکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.65 K)

3 بررسی تاثیر متقابل کاربرد عناصر غذایی میکرو و مقادیر مختلف کود ازت بر روی روند رشد و عملکرد کمی و کیفی دانه گندم دوروم
سعید ذاکرنژاد؛ ابوالحسن هاشمی دزفولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (470.21 K)

4 بررسی تاثیر عناصر غذایی فسفر و پتاسیم در عملکرد ارقام ذرت دانه ای
عنایت اله توحیدی نژاد؛ امیر قلاوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (192.55 K)

5 بررسی تاثیر سطوح کود ازته و عناصر غذایی کم مصرف بر سرعت و مدت پر شدن دانه گندم
فرزاد پاک نژاد؛ محمدرضا توکلو؛ عطا ا... سیادت؛ قدرت اله فتحی؛ عبداله ملا فیلابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.72 K)

6 انداره گیری، بررسی و مطالعه برخی عناصر غذایی در آرد نانوایی، گندم محلی و وارداتی شهرستان خرم آباد
نرگس ابدالی؛ ماشالله دانشور؛ مجتبی آهوز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.89 K)

7 بررسی تاثیر عناصر غذایی پر مصرف، کم مصرف و مواد آلی بر عملکرد محصول در یک دوره تناوب
عفت الزمان منتظری؛ حسین فجری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (437.07 K)

8 اندازه گیری، بررسی و مطالعه برخی عناصر غذایی در آرد نانوایی، گندم محلی و وارداتی شهرستان خرم آباد
نرگس ابدالی؛ ماشااله دانشور؛ مجتبی آهوز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.16 K)

9 بررسی اثرات کود گوگردی و کود دامی بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند در منطقه چناران
شهرام امیرمرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.55 K)

10 بررسی اثر فواصل کاشت بر خصوصیات کمی و کیفی نیشکر رقم CP48-103 02-0185
جمیل حمودی؛ محمود فولادوند؛ مسعود پرویز آلمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22.7 K)

11 طراحی و مدیریت بوم نظام در کشاورزی پایدار
عبدالمجید مهدوی دامغانی؛ علیرضا کوچکی؛ اسکندر زند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (439.54 K)

12 بررسی نقش تیمار غرقابی برنج در جذب عناصر غذایی پر مصرف و کم مصرف
آقافخر میرلوحی؛ محمدحسین اهتمام؛ محمدرضا سبزعلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.95 K)

13 بررسی کارایی نیتروژن در گندم آبی
جعفر شهابی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.42 K)

14 بررسی کارایی تعدادی از قارچ های میکوریزا آربوسکولار در ارقام بومی، اصلاح شده و لاین موتانت گندم با استفاده از رادیوایزوتوپ فسفر 32
علی ملک ثابت؛ محمدرضا اردکانی؛ علی ماهور؛ فرامرز مجد؛ سید عطااله سیادت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.42 K)

15 بررسی تاثیر غلظت محلول پاشی ریز مغذی بر خصوصیات کمی و کیفی ارقام پاییزه کلزا در منطقه ورامین
محمد نصری؛ منصوره خلعتبری؛ گلناز پوری؛ حمیدرضا توحیدی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.41 K)

16 اثر کود آبیاری بر عملکرد و کارایی مصرف کود در ذرت علوفه ای
علیرضا واعظی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.51 K)

17 اثر مقادیر مختلف شوری و عنصر بر بر عملکرد دانه و جذب عناصر غذایی گیاه جو
سارا صدوقی؛ علی رضا آستارایی؛ زهرا شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.25 K)

18 مقایسه میزان عناصر غذایی دانه ذرت تحت سیستم های مختلف تغذیه ای
سیف اله فلاح؛ امیر قلاوند؛ محمدرضا خواجه پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.77 K)

19 بررسی بکارگیری کود مرغی در بهبود خصوصیات خاک مزارع تولید ذرت
سیف اله فلاح؛ امیر قلاوند؛ محمدرضا خواجه پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.19 K)

20 ارزیابی خصوصیات شیمیایی و عناصر غذایی باقیمانده در خاک سیستم های مختلف تغذیه ذرت
سیف اله فلاح؛ امیر قلاوند؛ محمدرضا خواجه پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.19 K)

21 اثر سطوح مختلف عناصر غذایی روی و آهن و برهمکنش آنها بر عملکرد کمی و کیفی گندم
رامین زنگنه پور؛ داود ارادتمند اصلی؛ محمد مهدی طهرانی؛ محمد پسندیده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.48 K)