کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 21

1 نگرشی نوبر کارآیی مصرف عناصر غذایی ( با تاکید بر عنصر ازت )
قدرت اله فتحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 251.74 K

2 میزان برداشت عناصر غذایی پرمصرف توسط چغندر قند
محمود نیرومندی، خندان نصرالهی، لادن جوکار
مشاهده مقاله اصل مقاله 268.65 K

3 بررسی تاثیر متقابل کاربرد عناصر غذایی میکرو و مقادیر مختلف کود ازت بر روی روند رشد و عملکرد کمی و کیفی دانه گندم دوروم
سعید ذاکرنژاد، ابوالحسن هاشمی دزفولی
مشاهده مقاله اصل مقاله 470.21 K

4 بررسی تاثیر عناصر غذایی فسفر و پتاسیم در عملکرد ارقام ذرت دانه ای
عنایت اله توحیدی نژاد، امیر قلاوند
مشاهده مقاله اصل مقاله 192.55 K

5 بررسی تاثیر سطوح کود ازته و عناصر غذایی کم مصرف بر سرعت و مدت پر شدن دانه گندم
فرزاد پاک نژاد، محمدرضا توکلو، عطا ا... سیادت، قدرت اله فتحی، عبداله ملا فیلابی
مشاهده مقاله اصل مقاله 374.72 K

6 انداره گیری، بررسی و مطالعه برخی عناصر غذایی در آرد نانوایی، گندم محلی و وارداتی شهرستان خرم آباد
نرگس ابدالی، ماشالله دانشور، مجتبی آهوز
مشاهده مقاله اصل مقاله 32.89 K

7 بررسی تاثیر عناصر غذایی پر مصرف، کم مصرف و مواد آلی بر عملکرد محصول در یک دوره تناوب
عفت الزمان منتظری، حسین فجری
مشاهده مقاله اصل مقاله 437.07 K

8 اندازه گیری، بررسی و مطالعه برخی عناصر غذایی در آرد نانوایی، گندم محلی و وارداتی شهرستان خرم آباد
نرگس ابدالی، ماشااله دانشور، مجتبی آهوز
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.16 K

9 بررسی اثرات کود گوگردی و کود دامی بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند در منطقه چناران
شهرام امیرمرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 31.55 K

10 بررسی اثر فواصل کاشت بر خصوصیات کمی و کیفی نیشکر رقم CP48-103 02-0185
جمیل حمودی، محمود فولادوند، مسعود پرویز آلمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 22.7 K

11 طراحی و مدیریت بوم نظام در کشاورزی پایدار
عبدالمجید مهدوی دامغانی، علیرضا کوچکی، اسکندر زند
مشاهده مقاله اصل مقاله 439.54 K

12 بررسی نقش تیمار غرقابی برنج در جذب عناصر غذایی پر مصرف و کم مصرف
آقافخر میرلوحی، محمدحسین اهتمام، محمدرضا سبزعلیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 30.95 K

13 بررسی کارایی نیتروژن در گندم آبی
جعفر شهابی فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.42 K

14 بررسی کارایی تعدادی از قارچ های میکوریزا آربوسکولار در ارقام بومی، اصلاح شده و لاین موتانت گندم با استفاده از رادیوایزوتوپ فسفر 32
علی ملک ثابت، محمدرضا اردکانی، علی ماهور، فرامرز مجد، سید عطااله سیادت
مشاهده مقاله اصل مقاله 28.42 K

15 بررسی تاثیر غلظت محلول پاشی ریز مغذی بر خصوصیات کمی و کیفی ارقام پاییزه کلزا در منطقه ورامین
محمد نصری، منصوره خلعتبری، گلناز پوری، حمیدرضا توحیدی مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 33.41 K

16 اثر کود آبیاری بر عملکرد و کارایی مصرف کود در ذرت علوفه ای
علیرضا واعظی
مشاهده مقاله اصل مقاله 35.51 K

17 اثر مقادیر مختلف شوری و عنصر بر بر عملکرد دانه و جذب عناصر غذایی گیاه جو
سارا صدوقی، علی رضا آستارایی، زهرا شریفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 28.25 K

18 مقایسه میزان عناصر غذایی دانه ذرت تحت سیستم های مختلف تغذیه ای
سیف اله فلاح، امیر قلاوند، محمدرضا خواجه پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 26.77 K

19 بررسی بکارگیری کود مرغی در بهبود خصوصیات خاک مزارع تولید ذرت
سیف اله فلاح، امیر قلاوند، محمدرضا خواجه پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 23.19 K

20 ارزیابی خصوصیات شیمیایی و عناصر غذایی باقیمانده در خاک سیستم های مختلف تغذیه ذرت
سیف اله فلاح، امیر قلاوند، محمدرضا خواجه پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 23.19 K

21 اثر سطوح مختلف عناصر غذایی روی و آهن و برهمکنش آنها بر عملکرد کمی و کیفی گندم
رامین زنگنه پور، داود ارادتمند اصلی، محمد مهدی طهرانی، محمد پسندیده
مشاهده مقاله اصل مقاله 31.48 K