English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
21
1
نگرشی نوبر کارآیی مصرف عناصر غذایی ( با تاکید بر عنصر ازت )
قدرت اله فتحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (251.74 K)
2
میزان برداشت عناصر غذایی پرمصرف توسط چغندر قند
محمود نیرومندی؛ خندان نصرالهی؛ لادن جوکار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (268.65 K)
3
بررسی تاثیر متقابل کاربرد عناصر غذایی میکرو و مقادیر مختلف کود ازت بر روی روند رشد و عملکرد کمی و کیفی دانه گندم دوروم
سعید ذاکرنژاد؛ ابوالحسن هاشمی دزفولی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (470.21 K)
4
بررسی تاثیر عناصر غذایی فسفر و پتاسیم در عملکرد ارقام ذرت دانه ای
عنایت اله توحیدی نژاد؛ امیر قلاوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (192.55 K)
5
بررسی تاثیر سطوح کود ازته و عناصر غذایی کم مصرف بر سرعت و مدت پر شدن دانه گندم
فرزاد پاک نژاد؛ محمدرضا توکلو؛ عطا ا... سیادت؛ قدرت اله فتحی؛ عبداله ملا فیلابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (374.72 K)
6
انداره گیری، بررسی و مطالعه برخی عناصر غذایی در آرد نانوایی، گندم محلی و وارداتی شهرستان خرم آباد
نرگس ابدالی؛ ماشالله دانشور؛ مجتبی آهوز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (32.89 K)
7
بررسی تاثیر عناصر غذایی پر مصرف، کم مصرف و مواد آلی بر عملکرد محصول در یک دوره تناوب
عفت الزمان منتظری؛ حسین فجری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (437.07 K)
8
اندازه گیری، بررسی و مطالعه برخی عناصر غذایی در آرد نانوایی، گندم محلی و وارداتی شهرستان خرم آباد
نرگس ابدالی؛ ماشااله دانشور؛ مجتبی آهوز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.16 K)
9
بررسی اثرات کود گوگردی و کود دامی بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند در منطقه چناران
شهرام امیرمرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (31.55 K)
10
بررسی اثر فواصل کاشت بر خصوصیات کمی و کیفی نیشکر رقم CP48-103 02-0185
جمیل حمودی؛ محمود فولادوند؛ مسعود پرویز آلمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (22.7 K)
11
طراحی و مدیریت بوم نظام در کشاورزی پایدار
عبدالمجید مهدوی دامغانی؛ علیرضا کوچکی؛ اسکندر زند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (439.54 K)
12
بررسی نقش تیمار غرقابی برنج در جذب عناصر غذایی پر مصرف و کم مصرف
آقافخر میرلوحی؛ محمدحسین اهتمام؛ محمدرضا سبزعلیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (30.95 K)
13
بررسی کارایی نیتروژن در گندم آبی
جعفر شهابی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.42 K)
14
بررسی کارایی تعدادی از قارچ های میکوریزا آربوسکولار در ارقام بومی، اصلاح شده و لاین موتانت گندم با استفاده از رادیوایزوتوپ فسفر 32
علی ملک ثابت؛ محمدرضا اردکانی؛ علی ماهور؛ فرامرز مجد؛ سید عطااله سیادت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (28.42 K)
15
بررسی تاثیر غلظت محلول پاشی ریز مغذی بر خصوصیات کمی و کیفی ارقام پاییزه کلزا در منطقه ورامین
محمد نصری؛ منصوره خلعتبری؛ گلناز پوری؛ حمیدرضا توحیدی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (33.41 K)
16
اثر کود آبیاری بر عملکرد و کارایی مصرف کود در ذرت علوفه ای
علیرضا واعظی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (35.51 K)
17
اثر مقادیر مختلف شوری و عنصر بر بر عملکرد دانه و جذب عناصر غذایی گیاه جو
سارا صدوقی؛ علی رضا آستارایی؛ زهرا شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (28.25 K)
18
مقایسه میزان عناصر غذایی دانه ذرت تحت سیستم های مختلف تغذیه ای
سیف اله فلاح؛ امیر قلاوند؛ محمدرضا خواجه پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (26.77 K)
19
بررسی بکارگیری کود مرغی در بهبود خصوصیات خاک مزارع تولید ذرت
سیف اله فلاح؛ امیر قلاوند؛ محمدرضا خواجه پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (23.19 K)
20
ارزیابی خصوصیات شیمیایی و عناصر غذایی باقیمانده در خاک سیستم های مختلف تغذیه ذرت
سیف اله فلاح؛ امیر قلاوند؛ محمدرضا خواجه پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (23.19 K)
21
اثر سطوح مختلف عناصر غذایی روی و آهن و برهمکنش آنها بر عملکرد کمی و کیفی گندم
رامین زنگنه پور؛ داود ارادتمند اصلی؛ محمد مهدی طهرانی؛ محمد پسندیده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (31.48 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه