English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
8
1
تعیین میزان جذب ازت, فسفر و پتاس در برگ پرچم و سایر برگهای واریته های مختلف برنج
مرتضی نصیری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
344.03 K
2
تعیین نسبت پتاس به کلر در توتونهای گیلان
رقیه زاهدی، سینا سیاوش مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
277.2 K
3
بررسی اثر توام عناصر غذائی (ازت, فسفر, پتاس) با آب شور بر عملکرد و ذخیره پروتئین دانه گندم
ابوالقاسم حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
388.42 K
4
تجزیه علیت و بررسی همبستگی صفات موثر بر عملکرد سیب زمینی
اکبر شعبانی، محمدرضا قنادها، حیدر ذوالنوریان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
25.29 K
5
بررسی تاثیر مصرف کودهای پتاس و فسفر بر عملکرد کمی و کیفی چغندرقند در منطقه دزفول
مصطفی حسین پور، سعید سلیم پور، علیرضا پاک نژاد، حمید شریفی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
21.69 K
6
تعیین میزان مصرف بهینه نیتروژن، فسفر و پتاسیم در پنبه رقم تابلادیلا
مجید جعفرآقایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
25.15 K
7
بررسی اثر تنش خشکی و مقادیر مختلف نیتروژن بر میزان جذب نیتروژن، فسفر و پتاس در گیاه ذرت رقم سینگل کراس 704 در منطقه فیروزآباد
امید علیزاده، اسلام مجیدی، قربان نورمحمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
29.2 K
8
بررسی تاثیر مصرف زئولیت طبیعی و کود پتاس بر عملکرد کمی و کیفی توتون گرمخانه خشک واریته کوکر 347
سهیلا نجف علیزاده، مهدی رنجبر چوبه، مسعود اصفهانی، مسعود کاووسی، حمید فتوحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
29.94 K