کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 تعیین میزان جذب ازت, فسفر و پتاس در برگ پرچم و سایر برگهای واریته های مختلف برنج
مرتضی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (344.03 K)

2 تعیین نسبت پتاس به کلر در توتونهای گیلان
رقیه زاهدی؛ سینا سیاوش مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.2 K)

3 بررسی اثر توام عناصر غذائی (ازت, فسفر, پتاس) با آب شور بر عملکرد و ذخیره پروتئین دانه گندم
ابوالقاسم حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.42 K)

4 تجزیه علیت و بررسی همبستگی صفات موثر بر عملکرد سیب زمینی
اکبر شعبانی؛ محمدرضا قنادها؛ حیدر ذوالنوریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.29 K)

5 بررسی تاثیر مصرف کودهای پتاس و فسفر بر عملکرد کمی و کیفی چغندرقند در منطقه دزفول
مصطفی حسین پور؛ سعید سلیم پور؛ علیرضا پاک نژاد؛ حمید شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (21.69 K)

6 تعیین میزان مصرف بهینه نیتروژن، فسفر و پتاسیم در پنبه رقم تابلادیلا
مجید جعفرآقایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.15 K)

7 بررسی اثر تنش خشکی و مقادیر مختلف نیتروژن بر میزان جذب نیتروژن، فسفر و پتاس در گیاه ذرت رقم سینگل کراس 704 در منطقه فیروزآباد
امید علیزاده؛ اسلام مجیدی؛ قربان نورمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.2 K)

8 بررسی تاثیر مصرف زئولیت طبیعی و کود پتاس بر عملکرد کمی و کیفی توتون گرمخانه خشک واریته کوکر 347
سهیلا نجف علیزاده؛ مهدی رنجبر چوبه؛ مسعود اصفهانی؛ مسعود کاووسی؛ حمید فتوحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.94 K)