کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 ارزیابی نقش فعالیت آنتی اکسیدانی جمعیتهای بومی سالیکورنیا در القاء تحمل به شوری
نرگس ریاحی سامانی؛ نیر اعظم خوش خلق سیما؛ محمدعلی اسماعیلی؛ فائزه زعفریان؛ مهرشاد زین العابدینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (619.56 K)

2 افزایش میزان آنتی اکسیدانهای گیاهی بوسیله کودهای نانوکلاته نیتروژن وتنش خشکی
فرود بذر افشان؛ نعیمه آستانه؛ مهدی زارع؛ بهرام امیری؛ عبداله بحرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (878.58 K)

3 ارزیابی فعالیت آنزیمهای آنتی کسیدانی و رنگیزه های گیاهی برگهای آلوده به بیماری زنگ برگ درگیاهچه های حساس و مقاوم آجیلوپس تائوشی
محمد اخلاصی؛ علی دادخدایی؛ بهرام حیدری؛ عباس عالم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1 MB)

4 نحوه عمل ژنها و توارث فعالیت آنزیمهای کاتالاژ, اسکوربات پراکسیداز وسوپر اکسید دیسموتاز در گندم نان تحت تنش خشکی انتهایی
حسین شهبازی؛ اسماعیل عالی؛ جعفر عظیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.49 K)

5 بررسی تنوع در میزان فنل کل و ظرفیت آتی اکسدانی در توده های بومی ریحان ایران
محمد آقایی؛ عباس حسنی؛ رضا درویش زاده؛ مهدی محسنی آذر؛ زینب درخشانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.39 MB)

6 بررسی پاسخ آنتی اکسیدانی چهار رقم ذرت در شرایط تنش خشکی
مسعود رفیعی؛ حسین لاری؛ فاطمه عبدی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.32 K)

7 بررسی تنش اسمزی بر روی گیاهچه های گندم براساس پارامتر های بیوشیمیایی
عزت اله اسفندیاری؛ محمدرضا شکیبا؛ سلطانعلی محبوب؛ هوشنگ آلیاری؛ مهدی برادران فیروزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.04 K)

8 ارتباط بین میزان آنتی اکسیدانهای اسکوربات و گلوتاتیون ، تجمع پرولین با پراکسیداسیون لیپیدی در گیاهچه های گندم در شرایط تنش خشکی
عزت اله اسفندیاری؛ سلطانعلی محبوب؛ محمدرضا شکیبا؛ هوشنگ آلیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.04 K)

9 اثر شوری بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و جذب عناصر سدیم و پتاسیم در ارقام گندم نان
مصطفی حیدری؛ نفیسه مهدی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.72 K)

10 تاثیر سطوح مختلف کلرید سدیم بر میزان آنزیم های آنتی اکسیدان برگ و خصوصیات فیزیولوژیک گیاه کنجد (.Sesamum indicum L)
مژگان ثابت تیموری؛ حمیدرضا خزاعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.98 K)