English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
10
1
ارزیابی نقش فعالیت آنتی اکسیدانی جمعیتهای بومی سالیکورنیا در القاء تحمل به شوری
نرگس ریاحی سامانی؛ نیر اعظم خوش خلق سیما؛ محمدعلی اسماعیلی؛ فائزه زعفریان؛ مهرشاد زین العابدینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (619.56 K)
2
افزایش میزان آنتی اکسیدانهای گیاهی بوسیله کودهای نانوکلاته نیتروژن وتنش خشکی
فرود بذر افشان؛ نعیمه آستانه؛ مهدی زارع؛ بهرام امیری؛ عبداله بحرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (878.58 K)
3
ارزیابی فعالیت آنزیمهای آنتی کسیدانی و رنگیزه های گیاهی برگهای آلوده به بیماری زنگ برگ درگیاهچه های حساس و مقاوم آجیلوپس تائوشی
محمد اخلاصی؛ علی دادخدایی؛ بهرام حیدری؛ عباس عالم زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1 MB)
4
نحوه عمل ژنها و توارث فعالیت آنزیمهای کاتالاژ, اسکوربات پراکسیداز وسوپر اکسید دیسموتاز در گندم نان تحت تنش خشکی انتهایی
حسین شهبازی؛ اسماعیل عالی؛ جعفر عظیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (395.49 K)
5
بررسی تنوع در میزان فنل کل و ظرفیت آتی اکسدانی در توده های بومی ریحان ایران
محمد آقایی؛ عباس حسنی؛ رضا درویش زاده؛ مهدی محسنی آذر؛ زینب درخشانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.39 MB)
6
بررسی پاسخ آنتی اکسیدانی چهار رقم ذرت در شرایط تنش خشکی
مسعود رفیعی؛ حسین لاری؛ فاطمه عبدی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (31.32 K)
7
بررسی تنش اسمزی بر روی گیاهچه های گندم براساس پارامتر های بیوشیمیایی
عزت اله اسفندیاری؛ محمدرضا شکیبا؛ سلطانعلی محبوب؛ هوشنگ آلیاری؛ مهدی برادران فیروزآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (31.04 K)
8
ارتباط بین میزان آنتی اکسیدانهای اسکوربات و گلوتاتیون ، تجمع پرولین با پراکسیداسیون لیپیدی در گیاهچه های گندم در شرایط تنش خشکی
عزت اله اسفندیاری؛ سلطانعلی محبوب؛ محمدرضا شکیبا؛ هوشنگ آلیاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (31.04 K)
9
اثر شوری بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و جذب عناصر سدیم و پتاسیم در ارقام گندم نان
مصطفی حیدری؛ نفیسه مهدی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (30.72 K)
10
تاثیر سطوح مختلف کلرید سدیم بر میزان آنزیم های آنتی اکسیدان برگ و خصوصیات فیزیولوژیک گیاه کنجد (.Sesamum indicum L)
مژگان ثابت تیموری؛ حمیدرضا خزاعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (27.98 K)